Recente :

Citeste stirile direct pe Facebook.

Asteapta ..5 Secunde Cancel

Ultimele din LIGA 1 :

Ultimele din TRANSFERURI :

CELE MAI CITITE ARTICOLE :

Parerile lui Mitica dupa tragerea la sorti de la Nyon.

vineri, iulie 19, 2013


Dumitru Dragomir a raspuns intrebarilor lui Radu Naum in direct la Digisport 1.




Intrebat ce sanse da echipelor romanesti in cupele europene pe mai departe, acesta a replicat : "N-am avut noroc anul acesta la tragerea la sorti. Dinamo Tbilisi e destul de grea, dar nu mi-e frica, Steaua se duce mai departe. 

Petrolul are echipă buna, are o șansă cu Vitesse, eu zic ca trece de olandezi, are posibilitatea sa faca asta. Dar toate echipele au meciuri grele, asta daca se califică în turul 3, ca la Astra si la Pandurii înca nu stiu, daca vor ajunge acolo. Omonia e echipa tare, nu stiu cum o să fie returul în Cipru pentru Astra. 

Repet, Steaua se duce usor mai departe, iar eu cred ca și Petrolul o să se califice. Cine stie, Astra a avut o prima repriza foarte buna, asa ca ar putea veni si elevii lui Isaila pe turnanta"

foto : sportvox.realitatea.net

Daca va trece de Omonia, Astra va da piept cu învingatoarea dintre IFK Goteborg şi AS Trencin.


Dacă Petrolul Ploiesti şi Pandurii Targu Jiu au luat o optiune importanta pentru calificare înca din partidele tur cu Vikingur, respectiv Levadia Tallin, Astra asteapta returul cu Omonia Nicosia pentru a afla dacă va merge în Suedia sau nu.



Astra are o deplasare aproape imposibila la Nicosia, unde trebuie sa marcheze dar sa nu primeasca nici un gol.

Atmosfera de pe stadionul cipriotilor sigur va fi incendiara, iar Omonia este o echipa care se descurca mult mai bine pe teren propriu. Daca tinem cont ca Omonia a inscris un gol in poarta lui Silviu Lung, Astra pleaca cu sansa a doua.

Astra daca va reusi performanta de a bate pe Omonia acasa in Cipru, va juca primul meci din turul III preliminar UEFA Europa League, in deplasare pe 1 August, iar pe treren propriu mansa a doua pe 8 August.

Pandurii Targu Jiu va juca, daca se va califica si elimina pe Levadia Tallinn, cu Hapoel Tel-Aviv.


Pandurii Tg. Jiu va juca, daca se califica, contra lui Hapoel Tel-Aviv, o echipe cu nume puternic in Europa.



Pandurii vor sa se duca pana in grupe, obiectivul este stabilit de Marin Condrescu, presedintele clubului.


Pandurii au evitat adversare precum Sevilla, sau Rubin Kazan şi vor da piept cu Hapoel Tel-Aviv .



Pandurii Targu-Jiu - Hapoel Tel-Aviv (Israel) / Beroe Stara Zagora (Bulgaria) (Israelienii s-au impus cu 4-1 în tur)

Pandurii joaca prima mansa din turul al III-lea preliminar UEFA Europa League, acasa la data de 1 August 2013. Mansa din deplasare va avea loc pe 8 August.

Petrolul Ploiesti a picat in turul III preliminar din Europa League, daca trece de Vikingur, contra echipei olandeze Vitesse Arnhem

Petrolul Ploiesti va intalni in turul III preliminar din Europa League, daca invinge pe Vikingur, pe Vitesse Arnhem.




Petrolul pleaca cu prima sansa dupa scorul de pe teren propriu 3 - 0 cu feroezii de la Vikingur. Urmeaza o deplasare in Insulele Feroe, insa nivelul de valoare este foarte diferit, iar noi suntem siguri ca Petrolul va juca cu Vitesse Arnhem.


Vitesse Arnhem a terminat sezonul trecut pe locul patru in campionatul Olandez intern, insa avem in fata un posibil adversar foarte puternic, campionatul Olandez fiind mult mai puternic decat cele din Europa de Est.

Daca se va califica pentru al III-lea tur, Petrolul va juca primul meci pe teren propriu la data de 1 August 2013. Mansa secunda urmand sa se joace pe 8 August.

foto : sport365.com

Turul III preliminar : Steaua - Dinamo Tibilisi. “Dinamo Tbilisi e un adversar foarte puternic, iar deplasarea e complicata!“


Tragerea la sorti de la Nyon de la orele 13:00 s-a terminat, iar Steaua si-a aflat posibilul adversar din turul III preliminar al UEFA Champions League.


Steaua va juca contra lui Dinamo Tibilisi, campioana din Georgia. Steaua - Dinamo Tibilisi.

Dinamo Tibilisi va juca returul contra lui Streymur, pe care i-a invins cu un decisiv 6 - 1 in primul meci din turul II preliminar UEFA Champions League. Steaua va juca pe 23 Iulie meciul al doilea din turul al-II-lea preliminar la Skopje, plecand cu prima sansa dupa scorul de abandon obtinut pe teren, la Bucuresti, pe Arena Nationala, 3 - 0.

In cazul in care va trece de Vardar, ros-albastrii vor intalni pe invingatoare dintre Dinamo Tibilisi si EB Streymur pe data de 30 sau 31 Iulie in deplasare.

"Dinamo Tbilisi este un adversar foarte puternic, vom avea parte de o deplasare complicată. Dinamo a învins-o, în perioada de pregătire, pe Sahtior. Si, ca sa vedeti cum este soarta, tot atunci am fost cu Reghe să vedem un amical al celor de la Vaslui cu Sevastopol, nou promovată în Ucraina, dupa care în repriza a doua am fugit ca sa vedem Sahtior cu Tbilisi." spune MM Stoica, managerul Stelei.


"Este o echipa care are un portar de mare valoare, Loria, cu niste fundasi de gabarit, mijlocasi pe masura, dar si doi atacanti foarte buni, unul dintre ei fiind Xisco Munoz, care a jucat impotriva noastra cu Betis, dar si Dvali. Vom juca primul meci în deplasare. Au si un antrenor foarte bun, Dusan Uhrin jr, pe care-l stiu foarte bine" a adaugat acesta.

Astra - Omonia Nicosia 1 - 1. Giurgiuvenii impiedicati de un fost jucator din Liga 1.


Astra a avut un inceput de meci perfect, cu posesie mai mare, cu gol marcat in minutul 8(Tembo), cu multe ocazii si cu o viteza superioara de joc.


Elevii lui Isaila au avut o prima repriza foarte buna, au marcat si un gol si au practicat un fotbal european, modern...

Primul gol(min 8)  a venit dintr-o faza inceputa de Matel, care i-a pasat in flanc lui Budescu, acesta centrand pe jos pentru Tembo, care a reluat din alunecare in poarta aparata de Morreira.
Ocaziile pentru Astra au continuat in primele 45 de minute, insa Budescu a sutat neinspirat si scorul a ramas 1 - 0.

La pauza Astra a intrat la vestiar cu avantajul minim, insa rezultatul final a fost stabilit in minutul 66 cand un fost jucator al Rapidului, Joao Paulo Andrade, a reluat cu capul o centrare din corner al lui Efrem, invingandu-l pe Silviu Lung Jr.

Aceasta dubla mansa se va decide la Nicosia, joia viitoare, unde pe astralii ii asteapta o atmosfera mult mai incinsa decat la Bucuresti, unde Arena Nationala a gazduit 2,164 de suporteri.

foto : digi24.ro

Petrolul - Vikingur 3 - 0. Lupii galbeni au rezolvat calificarea din primul tur.


18 ani le-au trebuit petrolistilor sa revina in circuitul cupelor europene, insa se pare ca aceste va fi un drum lung.


Petrolul a invins aseara pe modesta echipa din Insulele Feroe cu scorul de 3 - 0. Fiind astfel foarte aproape de calificare.

Primul gol a venit din piciorul proaspatului adus De Lucas, care in minutul 26 a sutat puternic, pe jos, din interiorul careului invingand toata defensiva ei pe portarul lui Vikingur.
Tabela de marcaj indica 1 gol in partea lupilor la intrarea la vestiare, dupa o prima repriza dominata categoric de gazari. La numai 4 minute dupa startul rundei doi, Grozav a inscris un gol interesant, dintr-o faza individualista, cand, pur si simplu, a intrat cu mingea in poarta. Tot Grozav a marcat cel de-al 3-lea si ultimul gol al petrolistilor dintr-o lovitura de cap din interiorul careului.

Marele ghinionist al serii a fost atacantul Hamza, care a ratat in repetate randuri : singur cu portaru, din trei metri, cu lovituri de cap si chiar un penalty, acordat de arbitrul cipriot in minutul 53.

Cu acest scor, elevii lui Contra au scapat de emotii, iar deplasarea in Feroe va fi ca o mini vacanta pentru acestia.

Emotiile mai mari sunt astazi, la tragerea la sorti UEFA, programata pentru orele 14:00, cand Petrolul isi va afla adversarul din turul III preliminar.

foto : adevarul.ro

Dorin Goian, fundasul de nationala nu a avut nici o oferta din tara.

joi, iulie 18, 2013


Dorin Goian este plecat de mai bine de 4 ani din Liga 1. Dupa ce a avut cu Steaua cele mai mari performante din cariera s-a indreptat catre Serie A, la Palermo. Doua sezoane in Italia si intenationalul roman a fost cumparat de Glasgow Rangers, echipa unde s-a adaptat perfect. Acum este gata de un nou inceput, cel mai probabil la echipa Asteras Tripoli, echipa care evolueaza din turul III preliminar Europa League.

"Am purtat niste discutii cu cei de acolo, dar înca nu s-a semnat niciun contract. Probabil, eu stiu, zilele urmatoare, la începutul saptamanii viitoare se vor stii mai multe si dacă vom fi de acord cu totul, voi semna." a declarat Dorin Goian.

Fiind liber de contract de mai bine de doua luni, Goian a asteptat oferte ale cluburilor si si-a luat un ragaz de a analiza in liniste. Surprinzator e, ca desi cluburi din toata Europa, mai mult sau mai putin importante, l-au ofertat pe fundas, nici o echipa din Liga 1 nu l-a vrut pe acesta : "Nu, sincer, chiar nu am avut din tara, pentru ca luasem în calcul si varianta Romania. Pentru ca vorbisem cu sotia, pentru copii, am fata, e mare, are 7 ani, si pentru copii poate as fi ales sa raman si în tara."


foto : evz.ro

O noua aroganta semnata Jose Mourinho.

miercuri, iulie 17, 2013


Cel special , asa cum este supra-numit managerul portughez, face din nou o serie de declaratii soc. Declaratii de prost gust, si de o speta mult prea joasa pentru un selectioner de talia sa.



Jose Mourinho nu a castigat nici un trofeu in ultimul sau sezon la Real Madrid si niciun trofeu european în cei trei ani ai sai la formatia "galactică", dar critică performanta obtinuta de Rafa Benitez cu Chelsea: castigarea Europa League.

Revenit pe Stamford Bridge, lusitanul susţtne că trofeul castigat de echipa lui Roman Abramovich in finala cu Benfica este "o mare dezamăgire".


"Câştigarea Europa League ar fi o mare dezamagire pentru mine. Nu vreau ca elevii mei să simta ca aceasta este competitia noastră. Champions League este singura competiţie europeana pe care trebuie să o jucam si singura în care trebuie să dam totul pentru a o castiga", a declarat Jose Mourinho pentru BBC.

 "Cel mai important lucru în fotbal este să fii cea mai buna echipă a sezonului si sa încerci sa castigi campionatul national. În cazul nostru, suntem în cea mai importanta ligă din Europa, deci trebuie să dam totul pentru a fi cei mai buni din Premier League", a mai spus lusitanul.

foto : enational.ro

Ce spune presa macedoneana despre meciul Steaua - Vardar.


Sunt sigur ca Steaua-Vardar vi s-a parut si voua un subiect mai mult decat mediatizat in presa sportiva din Romania, insa ca si mine, si voi trebuie sa fiti foarte curiosi despre cum s-a scris in presa macedoneana despre succesul Stelei.



Ziare.com au preluat stirea celor de la Dvevnik, care spune asa : "Vardar a fost total inferioara si a pierdut meritat cu 0-3 in fata gigantului din Romania. Infrangerea nu a fost neasteptata, tinand cont ca Vardar a intalnit o echipa care a dominat la pas campionatul Romaniei si a avut un parcurs urias in Europa League, unde a ajuns in sferturile de finala, pierzand in fata lui Chelsea, castigatoarea trofeului"

Macedonenii de On titreaza : "Furia romanilor a maturat Vardar",  "Steaua si-a justificat in mod absolut rolul de favorita si a obtinut un succes meritat dupa un joc furios in prima repriza. Inca de la inceput, echipa romana a dominat complet. Din fericire, in partea secunda stelistii au ratat mai multe ocazii. Mansa secunda este o simpla formalitate" au mai scris acestia.



Aceeasi nota de elogiu o gasim si la cei de la macedonianfootball: "Campioana Macedoniei a fost batuta rau in Romania. Vardar este practic eliminata din Liga Campionilor dupa ce a pierdut clar in fata Stelei. Acest fiasco de la Bucuresti arata diferenta clara de calitate dintre fotbalul romanesc si cel macedonean. Steaua a inceput in forta si era evident ca Vardar este in mare pericol".


Luis Suarez zamislit pe Anfiled Road.


Desi ofertele pentru atacantul uruguaian au curs vara aceasta, in trecutul foarte apropiat Liverpool, l-a declarat pe Suarez netransferabil si l-a luat in lotul pentru turneul de pregatire din Orientul Mijlociu.



Golgeterul "cormoranilor" declarase cu cateva zile în urma pentru presa din insula ca si-ar dori sa plece din Premier League.

"E greu să te uiti la Premier League și sa nu ai niciodata sansa de a o castiga. Liverpool e în inima mea si nimeni nu se poate îndoi de asta. Daca primesc, însa, o oferta importanta, o voi analiza. Unele cluburi m-au contactat, dar am trimis întrebarile catre agentul meu. Nu sunt strain de zvonuri".


Suarez mai are de ispasit sase dintre cele 10 etape de suspendare primite din cauză că l-a muscat de brat pe Branislav Ivanovic, în timpul meciului Chelsea - Liverpool.

foto : hamrofootball.com

Petrolul Ploiesti da afara jucatori cu experienta chiar inainte debutului in Europa League


Petrolul a "scapat" de doi jucatori cu mare experienta chiar inaintea partidei impotriva echipei Vikingur, din Insulele Feroe.


"Printul" a fost dat afara dupa numai cateva meciuri in tricoul Petrolului. Abia sosit de la Standard, Cristea a fost dat afara de la Petrolul dupa jocul slab din meciul contand pentru Super Cupa Romaniei. Cosmin Contra a fost total nemultumit de prestatiile acestuia din ultimul timp, dar si de atitudinea acestuia in sanul echipei.

Pe langa Adrian Cristea, inca un jucator a fost dat la o parte de antrenorul Contra. Este vorba de Marian Cristescu, adus si el la fel ca Cristea, in 2013 de la Universitatea Cluj.

"FC Petrolul Ploiesti anunta oficial încetarea colaborarii cu jucatorii Adrian Cristea si Marian Cristescu, contractele cu cei doi fotbalisti fiind reziliate prin acordul partilor. Clubul nostru le multumeste pentru activitatea depusa în perioada in care au activat la FC Petrolul Ploiesti si le ureaza mult succes în cariera", este mesajul postat pe site-ul oficial al prahovenilor.


Fostul mijlocas de la Dinamo si "U" Cluj revenise la Ploiesti doar in urmă cu o luna, dar a dezamagit crunt in meciurile amicale si oficiale.

Federico Piovaccari "a venit din vacanta, e nepregatit"


Italianul venit din Serie B se adapteaza foarte greu, cel putin asa arata pe teren. In meciul din turul II preliminar din Champions League castigat de Steaua cu 3 - 0 impotriva macedonenilor de la Vardar.


Istoria s-a repetat in meciul de aseara de pe Arena Nationala, si Piovaccari nu a reusit sa marcheze nici un gol, insa a avut doua ratari uriase.


Italianul și-a trecut în cont si un cartonas galben, primit în minutul 90 pentru un fault.

"El are nevoie de timp pentru ca asa e normal în fotbal, nu poate acum, a venit din vacanta, omul e nepregătit, nu e suta la suta", a spus Iasmin Latovlevici.

"Vine din Serie A, e puternic si o sa vina şi golurile. Important e să intre primul gol", a afirmat şi Gheorghe Hagi.

Colegii nu au fost deloc supăraţi pe Piovaccari la finalul meciului.
Euforia era la cote maxime. "Federico a venit din vacanta. O să vedeti un alt jucator. Noi l-am vazut la antrenamente si are calitati", a declarat si Adi Popa.


foto ; gsp.ro

Golgheterul lui Vardar vrea sa fie vazut de Dinamo.


Ironie in meciul Stelei din Champions League. Unul dintre cei mai prolifici jucatori care activeaza in prezent la Vardar, Kostovski stie ca a fost dorit in trecut de Dinamo, spera ca aceasta dubla sa il aduca iarasi in atentia "cainilor rosii".


Atacantul macedonean este cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de si crede ca aceasta nu este o suma mare pentru un club ca Dinamo.


"Ma bucur că o echipa de traditie precum Dinamo Bucuresti, care este si-o trambulina catre cluburi importante din Europa, m-a avut în atentie si sper sa ma aiba în continuare în vizor. Mi-as dori sa joc la Dinamo si cred că nu este imposibil ca transferul să se realizeze. Ii pot convinge pe oficialii clubului în aceasta "dubla" cu Steaua, este cea mai buna oportunitate pentru mine. Si nu sunt nici un fotbalist scump.", a spus Kostovski în Gazeta Sporturilor.


"Tocmai de aceea vreau sa ma afirm pentru ca Dinamo sa ma transfere. Eu cred ca pot face fata rigorilor la echipa romana. Sau, poate, cine ştie?!, ma poate dori chiar Steaua. Dinamo sigur este interesată de mine. Noi vom încerca să învingem. Restul? Veti vedea la Skopje!", a mai spus Kostovski.


26 de ani are Kostovski 
500.000 de euro e cota de piaţă a lui Kostovski

Rezultatele serii in Champions League si coeficientii UEFA.


Steaua a adus aseara o victorie categorica in fata macedonenilor de la Skopje, Vardar. Marcand astfel un moment istoric pentru campioana Romaniei, Steaua fiind la victoria cu numarul 100 in cupele europene.


Odata cu debutul Stelei in UEFA Champions League, incep discutiile si interesul pentru coeficientii Romeniei UEFA. Coeficienti care stabilesc numarul de echipe care pot participa din acea tara. Romania se afla pe locul 17 in prezent, cu 20.882 de puncte, aflata cu putin in spatele Israelului, avand posibilitatea de a trimite 4 echipe in cupele europene. 3 se duc in calificarile pentru UEFA Europa League, iar 1 singura in calificarile pentru UEFA Champions League.

Locul 15 este un milestone foarte important de atins care nici nu este foarte departe. Daca reusim sa urcam pana pe locul 15, Romania va putea trimite 5 echipe in cupele europene, 3 in Europa si 2 in Champions League.

468 de puncte ne despart de locul 15, ocupat in prezent de Cehia.


Romania se bate cu tari ca Israelul, Danemarca si Cehia pentru a atinge numarul de puncte corespunzatoare trimiterii a 5 echipe in cupele europene.
In prezent, Romania este reprezentata de patru echipe in cupele europene, dar numai Steaua evolueaza in preliminariile Champions League.

Steaua are puterea sa aduca Romaniei un numar foarte important de puncte daca se califica si va juca in grupele Champions League. Prezenta Stelei in grupe ar adauga echipei 4 puncte bonus, iar asta ar aduce Romaniei 1 punct in clasamentul pe tari.

Nu numai Steaua poate contribui la clasarea Romaniei in acest top, si Pandurii mai au sansa de a dobandi puncte pentru echipa si pentru tara. De la Petrolul se asteapta deasemena, o dubla victorie cu modesta echipa din Insulele Feroe. In momentul aceste diferenta dintre Romania si Cehia este mai mica de 1 punct - 0.468



Astfel, depindem si de prestatiile celorlalte tari in cupele europene, iar cu cipriotii ne vom duela direct, prin mansa dubla dintre Astra si Omonia Nicosia.
In acest sezon, Danemarca pare dezavantajata de numarul mare de echipe la care se vor împarti punctele, în timp ce Israel şi Cehia spera la minimum trei reprezentante în grupele cupelor europene.

Romania are momentan 3 vitorii din patru posibile, Pandurii fiind singura echipa care a remizat cu Levadia Tallinn 0 - 0.



Iata si rezultatele serii trecute in turul II preliminar din calificarile contand pentru grupele UEFA Champions League : 



foto : rtv.net, digisport.ro, uefa.com

Steaua - Vardar 3 - 0. Campionii Romaniei au facut show pe Arena Nationala.

marți, iulie 16, 2013



Steaua a bifat victoria cu numarul 100 in UEFA Champions League invingand azi pe Vardar Skopje, campioana Mecedoniei. A fost un meci dominat in totalitate de Steaua care s-a terminat "doar" 3 - 0.



Steaua Bucuresti a facut show pe Arena Natioanala in fata a peste 40.000 de suporteri veniti sa se bucure de victoria categorica a ros-albastrilor.

Primele 45 minute au fost o adevarata lectie de fotabal tactic predata de Laurentiu Reghecampf si compania, macedonenilor de la Vardar.  A doua repriza nu a avut acelasi ritm de joc, insa ocaziile stelistilor nu au fost mai putine, acestia avand inca 4 ocazii destul de mari.

Adi Popa , energicul mijlocas s-a aflat in prim plan la faza primului gol al Stelei in fata lui Vardar Skopje cand a sutat direct in bara din interiorul careului, iar Tanase cu putin noroc a reluat in poarta. Era 1 - 0 pentru Steaua din minutul 12 al partidei. Al doilea gol al stelistilor a venit in minutul 21, cand Bourceanu a centrat din corner, iar Pintili a reluat cu capul in poarta aparata de Pavlovic. Scorul primei reprize si al meciului, a fost stabilit dintr-o faza care l-a avut tot pe Adi Popa om principal, cand acesta a sutat, din nou, in bara, din centrul careului macedonenilor atat de puternic incat interventia portarului nu a facut decat sa transforme un eventual gol, intr-un auto-gol.

Steaua a invins Vardar cu un meritat 3-0 si are toate sansele sa se califice mai departe in turul al III-lea din preliminariile UEFA Champions League.

sursa foto : digisport.ro

Laurentiu Reghecampf nu a mai organizat conferinta de presa inaintea meciului Steaua-Vardar.


Steaua Bucuresti nu a mai organizat o conferinta de presa inaintea meciului de asta seara, Steaua-Vardar, in prima mansa din al doilea tur preliminar UEFA Champions League.


Laurentiu Reghecampf a explicat pentru sport.ro de ce nu a ales sa faca o conferinta de presa : "N-am mai făcut conferinta de presa pentru ca n-a fost obligatoriu în această faza. Daca vom ajunge în play-off, vom face. Dar acum, nu!

 Eu voi participa la toate conferintele de presa sau alte actiuni, daca UEFA ne obliga. Acum nu eram obligati. Dar nu cred ca va ajută pe voi cu ceva daca am face conferinta"\


sursa foto : realitatea.net

Steaua-Vardar unde vezi meciul la TV, echipa posibila si pretul biletelor


Steaua-Vardar se joaca astazi la ora 20:45 pe Arena Nationala intr-un meci din prima mansa a turului II preliminar din UEFA Champions League.



Steaua - Vardar
, meciul din prima mansa a turului II preliminar UCL va fi televizat de catre DigiSport 1 si este de la ora 20:45 si LIVE TEXT pe DigiSport.ro. Aceasta veste este una buna pentru suporterii ros-albastrilor, deoarece acum ceva timp managerul Stelei, MM Stoica anuntase ca sunt sanse foarte mici ca acest meci sa fie televizat.

Steaua-Vardar. In meciul din seara aceasta Laurentiu Reghecampf este hotarat sa foloseasca primul 11 al echipei, aceiasi jucatori care au invins Petrolu in SuperCupa cu 3-0.

Steaua Bucuresti, pe teren, contra lui Vardar Skopje va fi alcaturita din : Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii - Adi Popa, G. Iancu (N. Stanciu), Tanase - Nikolic.




Steaua-Vardar Bilete : pretul biletelor

PELUZA 
 Inelul 3 - 15 LEI
 Inelul 2 - 20 LEI
 Inelul 1 - 20 LEI

TRIBUNA A II-a
 Inelul 3 - 20 LEI
 Inelul 2 - 30 LEI
 Inelul 1 - lateral - 30 LEI
 Inelul 1 - median - 40 LEI
 Inelul 1 - central - 50 LEI

TRIBUNA I 
 Inelul 3 - 20 LEI
 Inelul 2 - 30 LEI
 VIP 3 - 75 LEI
 VIP 2 - 100 LEI
 VIP 1 - 150 LEI
 LOJA - 500 LEI


 Programul caselor de bilete in ziua meciului Steaua-Vardar este :  Marti - incepand cu ora 11:00


Steaua-Vardar va fi asistat de o brigada de arbitrii cehi, dupa cum urmeaza : la centru va fi Radek Prihoda, iar asistenti vor fi Patrik Filipek si Petr Blazej.



Sursa foto : sptfm.ro / gsp.ro

Steaua - Vardar se va juca in prezenta a cel putin 30.000 de suporteri.

luni, iulie 15, 2013


Maine, 16 Iulie 2013 Steaua va intalni pe Arena Nationala pe Vardar Skopje,campioana Macedoniei, in turul II preliminar al UEFA Champions League.


Desi cotata cu prima sansa si sustinuta de o Romanie intreaga, Steaua Bucuresti pare sa aiba un meci greu cu macedoneni, care au venit hotarati sa faca surpriza la Bucuresti. Chiar si managerul campioanei Romaniei este emotionat inaintea meciului.


"Am emotii, este normal, am 21 de ani de meserie, nu uit ce am pătit anul trecut în turul cu Spartak Trnava, cand am fost învinsi si toata lumea se astepta la un galop de sanatate. Totusi, echipa a demonstrat si în Supercupa de miercuri cu Petrolul ca oamenii care i-au cantat prohodul s-au cam grabit", declara Mihai Stoica, pentru Digi Sport.


"Am sarit de 30.000 de bilete vandute, am trecut de pragul psihologic, eu mizez pe 35.000-40.000 de stelisti pentru meciul cu Vardar. Sezonul pe care îl vom începe este mai mult decat solicitant din punct de vedere al programului. Steaua da cel puțin opt jucători la echipa nationala, iar ei nu vor mai avea pauza pana in luna decembrie. Nu este usor sa fii antrenorul acestei echipe, dar cu siguranta este frumos", a mai afirmat Stoica.

sursa foto : sport.bzi.ro

Nica a fost prezentat oficial ca jucator al clubului italian de fotbal Atalanta Bergamo.

Unul dintre cele mai surprinzatoare transferuri din Liga I din vara aceasta este cel al lui Constantin Nica la Atalanta Bergamo.


Fundasul dinamovist a plecat "pe nepusa masa", el fiind unul dintre cei mai uimiti de rapiditatea cu care s-a actionat in cazul transferului sau. Dar, modest din fire si foarte muncitor, Nica si-a luat repede in serios responsabilitatea si declara pentru DigiSport ca este gata de noua sa aventura.


In varsta de numai 20 de ani, Nica a fost prezentat oficial, la noul sau club,  alaturi de toti coechipierii pe stadionul Atleti Azzurri d'Italia in prezenta unui public foarte numeros.




Constantin Nica a fost promovat la prima echipa a alb-rosiilor tot de un italian : Dario Bonetti, care se pare a pus incredere in el cu folos. Numai 22 de partide in tricoul dinamovist i-au trebuit lui Nica, pentru a fi dorit(si cumparat) de echipe puternice din Europa.





sursa foto : yahoo.ro

Dupa mai mult de 90 de zile de la castigarea Cupei Romaniei, Petrolul si-a primit banii de la Primarie.


Primaria Ploiestului, care incheiase un contract cu Petrolul de pe vremea lui Rachita, avea de platit prime ,echipei-fanion din oras, in valoare de 3 milioane de euro pentru performanta acestora de a castiga Cupa Romaniei  invingand CFR Cluj cu 1 - 0. Ploiestul nu mai vazuse un trofeu de 18 ani.


Pe 1 iunie echipa de fotbal Petrolul Ploiesti invingea CFR Cluj cu 1 - 0 intr-o finala disputata si cu un stadion plin ochi. Peste 90 de zile i-au trebuit Primariei orasului Ploiesti ca sa poata achita prima promisa echipei. Astazi, 15 Iulie 2013, Primaria a livrat in conturile petrolistilor a doua transa din fabuloasa prima, in valoare de 1,2 milioane de euro, conform gsp.ro

Aceasta ultima transa din prima grasa data clubului este numai buna pentru un inceput de campionat.

Petrolu Ploiesti va juca primul sau meci din noul sezon al Ligii 1, Duminica la ora 19:00 impotriva Universitatii Cluj. Meci transmis in direct pe DigiSport 1.




Cristi Sapunaru ramane in Spania. Elche, noua promovata i-a oferit un salariu de peste 600.000 de euro.


Elche, nou promovata in Primera este una dintre echipele concret interesate de serviciile fundasului roman. Aceasta i-a facut o oferta pe gustul sau, urmand ca dupa semnatura, Sapunaru sa primeasca un salariu sezonier de peste 600.000 de euro.


Bogdan Mara, agentul jucatorului roman sustine ca este doar o chestiune de timp pana cand Cristi Sapunaru se va hotara carei oferte ii va spune da curs.

"Sapunaru a avut cateva discutii cu mai multe echipe. E o ofertă foarte buna și de la Elche, care a promovat. În zilele următoare, cu siguranta va alege una dintre optiunile care sunt, Spania sau Italia, dar e mai aproape de echipa din Spania. Salariul va fi mai mare de 600.000 de euro. El vine ca jucător liber, a jucat aproape toate meciurile în Primera. A fost în atenția multor echipe din Spania, Italia, chiar și Germania. Au fost oferte bune, fiindca e un jucator apreciat." declara Bogdan Mara pentru Digisport.


Fundasul roman a jucat 29 de partide sezonul trecut in La Liga, evoluand in tricoul echipei Real Zaragoza  acum retrogradata, si a reusit sa stabileasca chiar si un record in prima liga spaniola : Sapunaru este detinatorul celor mai multe cartonase galbene primite intr-un sezon de campionat in Spania.

Nu este cel mai dorit record, dar totusi putem spune cu mana pe inima ca al nostru jucator se poate remarca prin ceva :)

sursa foto : mytex.ro
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ultimele din FOTBALUL INTERNATIONAL :

 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17