Recente :

Marius Alexe va juca in Seria A, la nou-promovata Sassuolo.

duminică, iulie 07, 2013

Dupa multe declaratii de suparare vizavi de conducerea din Stefan cel Mare, ale lui Alexe, cum ca nu se definitiveaza inca nimic si ca perioadele de pregatire se termina, atacantul isi vede luni visul cu ochii.


Marius Alexe va pleca spre nou promovata Sassuolo,in Seria A sub forma de imprumut,  titreaza ProSport.

Surse Prosport sustin ca, cele doua cluburi sunt deja puse de acord cu toate detaliile si negocierile, singurul lucru care lipseste este semnatura jucatorului. Conducerea dinamovistilor declara ca Marius Alexe nu va juca in aceasta seara in amicalul cu Ayr United, pentru ca maine trebuie sa ajunga in Italia pentru a parafa intelegerea.

"Alexe nu va prinde începutul campionatului la Dinamo. Are mai multe oferte, printre care şi una din Serie A. Sunt discuţii avansate cu Sassuolo. Şi Nica este dorit, dar nu pot să spun mai multe până nu se vor termina discuţiile" declara acum ceva timp Negoita.

Cateva cuvinte despre destinatia lui Marius Alexe :

Sassuolo a promovat din Serie B de pe prima pozitie, acumuland la finalul sezonului 85 de puncte, cu trei mai multe decat Verona.

Emanuele Terranova (26 de ani), Jasmin Kurtic (24 de ani), Simone Missiroli (27 de ani) şi Domenico Berardi (18 ani) se numara printre vedetele lui Sassuolo.

U.S. Sassuolo Calcio a fost fondată în 1922 şi joacă pe Stadio Alberto Braglia din Modena. Patronul micutei echipe este Giorgio Squinzi, iar antrenor este Eusebio Di Francesco.

sursa ProSport / foto gsp.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17