Recente :

Petrolul - Vikingur 3 - 0. Lupii galbeni au rezolvat calificarea din primul tur.

vineri, iulie 19, 2013


18 ani le-au trebuit petrolistilor sa revina in circuitul cupelor europene, insa se pare ca aceste va fi un drum lung.


Petrolul a invins aseara pe modesta echipa din Insulele Feroe cu scorul de 3 - 0. Fiind astfel foarte aproape de calificare.

Primul gol a venit din piciorul proaspatului adus De Lucas, care in minutul 26 a sutat puternic, pe jos, din interiorul careului invingand toata defensiva ei pe portarul lui Vikingur.
Tabela de marcaj indica 1 gol in partea lupilor la intrarea la vestiare, dupa o prima repriza dominata categoric de gazari. La numai 4 minute dupa startul rundei doi, Grozav a inscris un gol interesant, dintr-o faza individualista, cand, pur si simplu, a intrat cu mingea in poarta. Tot Grozav a marcat cel de-al 3-lea si ultimul gol al petrolistilor dintr-o lovitura de cap din interiorul careului.

Marele ghinionist al serii a fost atacantul Hamza, care a ratat in repetate randuri : singur cu portaru, din trei metri, cu lovituri de cap si chiar un penalty, acordat de arbitrul cipriot in minutul 53.

Cu acest scor, elevii lui Contra au scapat de emotii, iar deplasarea in Feroe va fi ca o mini vacanta pentru acestia.

Emotiile mai mari sunt astazi, la tragerea la sorti UEFA, programata pentru orele 14:00, cand Petrolul isi va afla adversarul din turul III preliminar.

foto : adevarul.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17