Recente :

Astra - Omonia Nicosia 1 - 1. Giurgiuvenii impiedicati de un fost jucator din Liga 1.

vineri, iulie 19, 2013


Astra a avut un inceput de meci perfect, cu posesie mai mare, cu gol marcat in minutul 8(Tembo), cu multe ocazii si cu o viteza superioara de joc.


Elevii lui Isaila au avut o prima repriza foarte buna, au marcat si un gol si au practicat un fotbal european, modern...

Primul gol(min 8)  a venit dintr-o faza inceputa de Matel, care i-a pasat in flanc lui Budescu, acesta centrand pe jos pentru Tembo, care a reluat din alunecare in poarta aparata de Morreira.
Ocaziile pentru Astra au continuat in primele 45 de minute, insa Budescu a sutat neinspirat si scorul a ramas 1 - 0.

La pauza Astra a intrat la vestiar cu avantajul minim, insa rezultatul final a fost stabilit in minutul 66 cand un fost jucator al Rapidului, Joao Paulo Andrade, a reluat cu capul o centrare din corner al lui Efrem, invingandu-l pe Silviu Lung Jr.

Aceasta dubla mansa se va decide la Nicosia, joia viitoare, unde pe astralii ii asteapta o atmosfera mult mai incinsa decat la Bucuresti, unde Arena Nationala a gazduit 2,164 de suporteri.

foto : digi24.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17