Recente :

Turul III preliminar : Steaua - Dinamo Tibilisi. “Dinamo Tbilisi e un adversar foarte puternic, iar deplasarea e complicata!“

vineri, iulie 19, 2013


Tragerea la sorti de la Nyon de la orele 13:00 s-a terminat, iar Steaua si-a aflat posibilul adversar din turul III preliminar al UEFA Champions League.


Steaua va juca contra lui Dinamo Tibilisi, campioana din Georgia. Steaua - Dinamo Tibilisi.

Dinamo Tibilisi va juca returul contra lui Streymur, pe care i-a invins cu un decisiv 6 - 1 in primul meci din turul II preliminar UEFA Champions League. Steaua va juca pe 23 Iulie meciul al doilea din turul al-II-lea preliminar la Skopje, plecand cu prima sansa dupa scorul de abandon obtinut pe teren, la Bucuresti, pe Arena Nationala, 3 - 0.

In cazul in care va trece de Vardar, ros-albastrii vor intalni pe invingatoare dintre Dinamo Tibilisi si EB Streymur pe data de 30 sau 31 Iulie in deplasare.

"Dinamo Tbilisi este un adversar foarte puternic, vom avea parte de o deplasare complicată. Dinamo a învins-o, în perioada de pregătire, pe Sahtior. Si, ca sa vedeti cum este soarta, tot atunci am fost cu Reghe să vedem un amical al celor de la Vaslui cu Sevastopol, nou promovată în Ucraina, dupa care în repriza a doua am fugit ca sa vedem Sahtior cu Tbilisi." spune MM Stoica, managerul Stelei.


"Este o echipa care are un portar de mare valoare, Loria, cu niste fundasi de gabarit, mijlocasi pe masura, dar si doi atacanti foarte buni, unul dintre ei fiind Xisco Munoz, care a jucat impotriva noastra cu Betis, dar si Dvali. Vom juca primul meci în deplasare. Au si un antrenor foarte bun, Dusan Uhrin jr, pe care-l stiu foarte bine" a adaugat acesta.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17