Recente :

Dorin Goian, fundasul de nationala nu a avut nici o oferta din tara.

joi, iulie 18, 2013


Dorin Goian este plecat de mai bine de 4 ani din Liga 1. Dupa ce a avut cu Steaua cele mai mari performante din cariera s-a indreptat catre Serie A, la Palermo. Doua sezoane in Italia si intenationalul roman a fost cumparat de Glasgow Rangers, echipa unde s-a adaptat perfect. Acum este gata de un nou inceput, cel mai probabil la echipa Asteras Tripoli, echipa care evolueaza din turul III preliminar Europa League.

"Am purtat niste discutii cu cei de acolo, dar înca nu s-a semnat niciun contract. Probabil, eu stiu, zilele urmatoare, la începutul saptamanii viitoare se vor stii mai multe si dacă vom fi de acord cu totul, voi semna." a declarat Dorin Goian.

Fiind liber de contract de mai bine de doua luni, Goian a asteptat oferte ale cluburilor si si-a luat un ragaz de a analiza in liniste. Surprinzator e, ca desi cluburi din toata Europa, mai mult sau mai putin importante, l-au ofertat pe fundas, nici o echipa din Liga 1 nu l-a vrut pe acesta : "Nu, sincer, chiar nu am avut din tara, pentru ca luasem în calcul si varianta Romania. Pentru ca vorbisem cu sotia, pentru copii, am fata, e mare, are 7 ani, si pentru copii poate as fi ales sa raman si în tara."


foto : evz.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17