Recente :

O noua aroganta semnata Jose Mourinho.

miercuri, iulie 17, 2013


Cel special , asa cum este supra-numit managerul portughez, face din nou o serie de declaratii soc. Declaratii de prost gust, si de o speta mult prea joasa pentru un selectioner de talia sa.



Jose Mourinho nu a castigat nici un trofeu in ultimul sau sezon la Real Madrid si niciun trofeu european în cei trei ani ai sai la formatia "galactică", dar critică performanta obtinuta de Rafa Benitez cu Chelsea: castigarea Europa League.

Revenit pe Stamford Bridge, lusitanul susţtne că trofeul castigat de echipa lui Roman Abramovich in finala cu Benfica este "o mare dezamăgire".


"Câştigarea Europa League ar fi o mare dezamagire pentru mine. Nu vreau ca elevii mei să simta ca aceasta este competitia noastră. Champions League este singura competiţie europeana pe care trebuie să o jucam si singura în care trebuie să dam totul pentru a o castiga", a declarat Jose Mourinho pentru BBC.

 "Cel mai important lucru în fotbal este să fii cea mai buna echipă a sezonului si sa încerci sa castigi campionatul national. În cazul nostru, suntem în cea mai importanta ligă din Europa, deci trebuie să dam totul pentru a fi cei mai buni din Premier League", a mai spus lusitanul.

foto : enational.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17