Recente :

Ce spune presa macedoneana despre meciul Steaua - Vardar.

miercuri, iulie 17, 2013


Sunt sigur ca Steaua-Vardar vi s-a parut si voua un subiect mai mult decat mediatizat in presa sportiva din Romania, insa ca si mine, si voi trebuie sa fiti foarte curiosi despre cum s-a scris in presa macedoneana despre succesul Stelei.



Ziare.com au preluat stirea celor de la Dvevnik, care spune asa : "Vardar a fost total inferioara si a pierdut meritat cu 0-3 in fata gigantului din Romania. Infrangerea nu a fost neasteptata, tinand cont ca Vardar a intalnit o echipa care a dominat la pas campionatul Romaniei si a avut un parcurs urias in Europa League, unde a ajuns in sferturile de finala, pierzand in fata lui Chelsea, castigatoarea trofeului"

Macedonenii de On titreaza : "Furia romanilor a maturat Vardar",  "Steaua si-a justificat in mod absolut rolul de favorita si a obtinut un succes meritat dupa un joc furios in prima repriza. Inca de la inceput, echipa romana a dominat complet. Din fericire, in partea secunda stelistii au ratat mai multe ocazii. Mansa secunda este o simpla formalitate" au mai scris acestia.



Aceeasi nota de elogiu o gasim si la cei de la macedonianfootball: "Campioana Macedoniei a fost batuta rau in Romania. Vardar este practic eliminata din Liga Campionilor dupa ce a pierdut clar in fata Stelei. Acest fiasco de la Bucuresti arata diferenta clara de calitate dintre fotbalul romanesc si cel macedonean. Steaua a inceput in forta si era evident ca Vardar este in mare pericol".


Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17