Recente :

"Ros-Albastrii" si-au gasit golgheter in curtea proprie : "Am încredere în el, pentru că este un jucător care are toate calitățile pentru a-l înlocui pe Raul Rusescu."

duminică, iulie 07, 2013

MM Stoica managerul echipei din Ghencea a recunoscut in repetate randuri "defectele" pe care le are Steaua in atac.

Plecarea lui Raul Rusescu, si venirea unui singur atacant, Piovaccari, caruia ii mai trebuie timp sa se acomodeze cu colegii, Steaua are lacune serioase in avanposturi. MM a spus ca va mai aduce inca un atacant, dar dupa cum arata calendarul campioanei, acest transfer va fi perfectat spre finalul perioadei de transferuri.



Iata ce declara Stoica pentru Digisport : "Asa cum am spus mai devreme, cred ca mai trebuie sa aducem un jucator, asta daca în perioada următoare Gabi Iancu nu va face saltul. Am încredere în el, pentru că este un jucator care are toate calitatile pentru a-l înlocui pe Raul Rusescu. Este un jucător tanar, un fotbalist care marcheaza cu regularitate si care-si asumă si responsabilitatea de a suta."

"Intr-adevar, este crud, are doar 19 ani, dar demonstreaza deja ca-si poate schimba atitudinea. Ii place sa se antreneze si asta conteaza foarte mult, pentru ca la 185 de cm și la executiile pe care le are, Gabi Iancu trebuie să reprezinte o solutie pentru noi în viitorul foarte apropiat si, poate, în viitorul puțin mai îndepartat si pentru echipa nationala"


Intrebat in legatura cu jucatori care vor mai pleca de la Steaua, Mihai Stoica a replicat : "Nu pleaca nimeni. A fost o singura oferta concreta pentru Vlad Chiriches, dar aceasta a fost refuzata categoric! N-a plecat doar Rusescu de la Steaua, ci și Rocha, practic golgheterii echipei din sezonul trecut".

sursa foto : sport.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17