Recente :

Nica a fost prezentat oficial ca jucator al clubului italian de fotbal Atalanta Bergamo.

luni, iulie 15, 2013

Unul dintre cele mai surprinzatoare transferuri din Liga I din vara aceasta este cel al lui Constantin Nica la Atalanta Bergamo.


Fundasul dinamovist a plecat "pe nepusa masa", el fiind unul dintre cei mai uimiti de rapiditatea cu care s-a actionat in cazul transferului sau. Dar, modest din fire si foarte muncitor, Nica si-a luat repede in serios responsabilitatea si declara pentru DigiSport ca este gata de noua sa aventura.


In varsta de numai 20 de ani, Nica a fost prezentat oficial, la noul sau club,  alaturi de toti coechipierii pe stadionul Atleti Azzurri d'Italia in prezenta unui public foarte numeros.




Constantin Nica a fost promovat la prima echipa a alb-rosiilor tot de un italian : Dario Bonetti, care se pare a pus incredere in el cu folos. Numai 22 de partide in tricoul dinamovist i-au trebuit lui Nica, pentru a fi dorit(si cumparat) de echipe puternice din Europa.





sursa foto : yahoo.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17