Recente :

Cristi Sapunaru ramane in Spania. Elche, noua promovata i-a oferit un salariu de peste 600.000 de euro.

luni, iulie 15, 2013


Elche, nou promovata in Primera este una dintre echipele concret interesate de serviciile fundasului roman. Aceasta i-a facut o oferta pe gustul sau, urmand ca dupa semnatura, Sapunaru sa primeasca un salariu sezonier de peste 600.000 de euro.


Bogdan Mara, agentul jucatorului roman sustine ca este doar o chestiune de timp pana cand Cristi Sapunaru se va hotara carei oferte ii va spune da curs.

"Sapunaru a avut cateva discutii cu mai multe echipe. E o ofertă foarte buna și de la Elche, care a promovat. În zilele următoare, cu siguranta va alege una dintre optiunile care sunt, Spania sau Italia, dar e mai aproape de echipa din Spania. Salariul va fi mai mare de 600.000 de euro. El vine ca jucător liber, a jucat aproape toate meciurile în Primera. A fost în atenția multor echipe din Spania, Italia, chiar și Germania. Au fost oferte bune, fiindca e un jucator apreciat." declara Bogdan Mara pentru Digisport.


Fundasul roman a jucat 29 de partide sezonul trecut in La Liga, evoluand in tricoul echipei Real Zaragoza  acum retrogradata, si a reusit sa stabileasca chiar si un record in prima liga spaniola : Sapunaru este detinatorul celor mai multe cartonase galbene primite intr-un sezon de campionat in Spania.

Nu este cel mai dorit record, dar totusi putem spune cu mana pe inima ca al nostru jucator se poate remarca prin ceva :)

sursa foto : mytex.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17