Recente :

Neymar nici nu a jucat in tricoul Barcelonei si este deja mai bine platit ca extraterestrul Messi

sâmbătă, iulie 13, 2013


Noua vedete a Barcelonei face inca o data paginile principale ale gazetelor sportive din intreaga lume, dupa ce s-a aflat adevaratul salariu al pustiului cumparat de la Santos.



Cand Neymar a semnat contractul cu echipa cataluna informatiile oficiale aratau ca acesta va primi un salariu anual de 7 milioane de euro. Comparand aceasta suma cu cele 13 milioane de euro pe care Messi le incaseaza anual de la Barcelona, ne dam seama ca Neymar castiga putin sub jumatate din salariu extraterestrului.

Insa surse noi au aratat ca Neymar castiga in plus, pe langa salariu, alte 2 milioane de euro care reprezinta bonusuri de perfomanta : gol, pasa de gol, minute jucate si titularizari.

Curios, la semnarea contractului, Barcelona a promis ca plateste in avans(!) 50 de milioane de euro atacantului adus de la Santos si tatalui lui. Bani pe care brazilieni urmeaza sa ii primeasca in transe anuale a cate 10 milioane de euro. Daca facem o socoteala nu foarte grea aflam ca micutul jucator primeste 7 milioane de euro + 2 milioane de euro + 10 milioane de euro/an, ajungand la un fabulos castig de 18 milioane de euro!!! "Doar" cu 6 milioane de euro mai mult decat primeste Lionel Messi, fotbalist ce a primit de 3 ori balonul de aur si a marcat peste 35 de goluri doar sezonul trecut in tricoul Barcelonei.

Aceste sume au fost desconspirate de site-ul brazilian UOL , acelasi care a dezvaluit si faptul ca echipa de fotbal Santos, cea de la care a plecat Neymar la Barcelona, a primit numai 9 milioane de euro din vanzarea fabuloasa a atacantului de 19 ani.

Aparent, drepturile federative ale lui Neymar, apartineau in proportie de 40% unui fond de investitii - DIS - care s-a ales cu 8 din cele 17 milioane de euro care au ajuns la Santos in prima speta. Complicat domne cu jucatorii astia brazilieni..., complicat.


sursa foto : scaryfootball.com

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17