Recente :

Astra Giurgiu s-a calificat in turul II preliminar din UEL, unde va juca contra echipei Omonia Nicosia.

joi, iulie 11, 2013



Echipa antrenata de Isaila s-a calificat fara probleme, invingand in mansa a doua din primul tur preliminar UEL, disputat pe Arena Nationala, pe modesta echipa slovena NK Domzale, cu scorul de 2 - 0. (3 - 0  la general)


In prima repriza sloveni au jucat de la egal cu astralii din Giurgiu, iar ocaziile nu au lipsit de la nici o poarta. Chiar din minutul 5 jucatorii ai lui NK Domzale au inceput asaltul asupra portii lui Lung Jr, dar Gravic a avut un prea slab ca sa-l poata invinge pe portarul Astrei.

Tot portarul astral a fost eroul fazei din minutul 15 cand a aparat de doua ori , doua suturi foarte periculoase, din 10 metri si respectiv 17.

Fatai a ratat incredibil in minutul 28 la o pasa superba venita de la Enache, aflandu-se la 6 metri de poarta aparata de Vidmar, sutand peste.

Repriza a doua a adus cu ea un ritm de joc mai alert si o Astra Giurgiu mai hotarata si mai ofensiva. Astralii au inceput "tunurile" la poarta lui Vidmar din minutul 49, cand centrarea omniprezentului Enache a fost deviata de Dobrovoljc in propria poarta. Astra conducea cu 1 - 0.

Al doilea gol a venit in minutul 62 dintr-o faza facuta 99% de Constantin Budescu, care dupa ce a driblat 3 adversari si a centrat perfect in careul lui Domzale, pentru lovitura de cap al lui Bukari. Acesta din urma, a sutat sigur dupa ce in prima faza portarul ii respinsese lovitura de cap. Era 2 - 0 pentru Astra, iar slovenii nu mai aveau nici o sansa la calificare in turul II preliminar din UEL.

Meciul a devenit anost, nici una dintre echipe neputandu-se aduna ca sa puna presiune pe cealalta. Ocaziile au mai aparut, razlet, ce-i drept, Astra fiind aproape de 3 la 0 in minutul 87 cand Budescu si Fatai s-au jucat cu mingea in careul slovenilor.


Echipele :

Astra Giurgiu : Lung jr. - Matel, Youssef, Muresan, Junior Morais - Seto, Bukari (Ivanovski 78), Yahaya (Barboianu 72) - Enache (De Amorim 66), Fatai, Budescu. Antrenor: Daniel Isaila.

NK Domzale : Vidmar - Kous (Pihler 84), Skubici, Dobrovoljci, Janza - Bozovici, Stankovici, Majer (Pozeg 69) - G. Vuk (Parker 65), S. Vuk, Gabrici. Antrenor: Stevan Mojsilovici.


Brigada de arbitrii din acest meci a fost reprezentata de arbitrii ucrainieni, dupa cum urmeaza : Iaroslav Kozik (central), Oleksandr Voitiuk, Oleksandr Korniyko (asistenti) si Sergiy Berezka (rezerva).


Turul doi preliminar al Ligii Europa va "gazdui" pentru Astra Giurgiu o  intalnire cu  formaţia Omonia Nicosia din Cipru. Echipa din Liga I va juca acasa cu Omonia Nicosia (locul 3 în Cipru), pe 18 iulie, apoi în deplasare, la 25 iulie.

sursa foto : mediafax

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17