Recente :

Petrolul in declin. Dupa infrangerea urata suferita in meciul pentru Supercupa Contra vrea sa demisioneze, jucatorii vor sa faca rascoala

vineri, iulie 12, 2013


Cosmarul de la Petrolul Ploiesti abia incepe. La mai putin de o saptamana pana la inceperea sezonului nou in Liga I, petrolistii sunt revoltati din cauza salariilor neplatite si rezultatelor slabe.




Probleme erau de ceva timp in tabara petrolista, banii pentru castigarea Cupei Romaniei abia ajunsesera in seara meciului din Supercupa contra Stelei, iar o mare parte din jucatori era furiosi pe conducerea clubului.

Punctul culminant a fost dupa slaba prestatiei din Supercupa.

Fiind neplatiti de mai multa vreme, sau avand parti mari din salariu neplatite, jucatorii gazari vor sa plece. Vestiarul este intr-un haos de nedescris,si colac peste pupaza, antrenorul Cosmin Contra spune ca si el ar vrea sa demisioneze.

"Cat e el de dracos, Contra nu mai reuseste să-i stapaneasca pe cei din lot si lucrurile au început sa scape de sub control. E indisciplina, greu mai poate fi repusa treaba pe picioare", declara apropiati ai Petrolului pentru Gazeta Sporturilor.

Aceiasi sursa sustine ca "capul rautatilor" din vestiarul petrolistilor ar fi Bornescu si Cristea, ei instingand la un soi de revolta de vestiar, pentru echipa din Ploiesti. Paradoxal, acesti jucatori sunt aceiasi de care conducerea clubului ar vrea sa scape, avand in vedere contractele lor destul de generoase si prestatiile acestora, cotate ca fiind slabe.

sursa foto : prosport.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17