Recente :

Golgheterul lui Vardar vrea sa fie vazut de Dinamo.

miercuri, iulie 17, 2013


Ironie in meciul Stelei din Champions League. Unul dintre cei mai prolifici jucatori care activeaza in prezent la Vardar, Kostovski stie ca a fost dorit in trecut de Dinamo, spera ca aceasta dubla sa il aduca iarasi in atentia "cainilor rosii".


Atacantul macedonean este cotat la 500.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de si crede ca aceasta nu este o suma mare pentru un club ca Dinamo.


"Ma bucur că o echipa de traditie precum Dinamo Bucuresti, care este si-o trambulina catre cluburi importante din Europa, m-a avut în atentie si sper sa ma aiba în continuare în vizor. Mi-as dori sa joc la Dinamo si cred că nu este imposibil ca transferul să se realizeze. Ii pot convinge pe oficialii clubului în aceasta "dubla" cu Steaua, este cea mai buna oportunitate pentru mine. Si nu sunt nici un fotbalist scump.", a spus Kostovski în Gazeta Sporturilor.


"Tocmai de aceea vreau sa ma afirm pentru ca Dinamo sa ma transfere. Eu cred ca pot face fata rigorilor la echipa romana. Sau, poate, cine ştie?!, ma poate dori chiar Steaua. Dinamo sigur este interesată de mine. Noi vom încerca să învingem. Restul? Veti vedea la Skopje!", a mai spus Kostovski.


26 de ani are Kostovski 
500.000 de euro e cota de piaţă a lui Kostovski

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17