Recente :

Petrolul Ploiesti da afara jucatori cu experienta chiar inainte debutului in Europa League

miercuri, iulie 17, 2013


Petrolul a "scapat" de doi jucatori cu mare experienta chiar inaintea partidei impotriva echipei Vikingur, din Insulele Feroe.


"Printul" a fost dat afara dupa numai cateva meciuri in tricoul Petrolului. Abia sosit de la Standard, Cristea a fost dat afara de la Petrolul dupa jocul slab din meciul contand pentru Super Cupa Romaniei. Cosmin Contra a fost total nemultumit de prestatiile acestuia din ultimul timp, dar si de atitudinea acestuia in sanul echipei.

Pe langa Adrian Cristea, inca un jucator a fost dat la o parte de antrenorul Contra. Este vorba de Marian Cristescu, adus si el la fel ca Cristea, in 2013 de la Universitatea Cluj.

"FC Petrolul Ploiesti anunta oficial încetarea colaborarii cu jucatorii Adrian Cristea si Marian Cristescu, contractele cu cei doi fotbalisti fiind reziliate prin acordul partilor. Clubul nostru le multumeste pentru activitatea depusa în perioada in care au activat la FC Petrolul Ploiesti si le ureaza mult succes în cariera", este mesajul postat pe site-ul oficial al prahovenilor.


Fostul mijlocas de la Dinamo si "U" Cluj revenise la Ploiesti doar in urmă cu o luna, dar a dezamagit crunt in meciurile amicale si oficiale.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17