Recente :

Steaua - Vardar 3 - 0. Campionii Romaniei au facut show pe Arena Nationala.

marți, iulie 16, 2013



Steaua a bifat victoria cu numarul 100 in UEFA Champions League invingand azi pe Vardar Skopje, campioana Mecedoniei. A fost un meci dominat in totalitate de Steaua care s-a terminat "doar" 3 - 0.



Steaua Bucuresti a facut show pe Arena Natioanala in fata a peste 40.000 de suporteri veniti sa se bucure de victoria categorica a ros-albastrilor.

Primele 45 minute au fost o adevarata lectie de fotabal tactic predata de Laurentiu Reghecampf si compania, macedonenilor de la Vardar.  A doua repriza nu a avut acelasi ritm de joc, insa ocaziile stelistilor nu au fost mai putine, acestia avand inca 4 ocazii destul de mari.

Adi Popa , energicul mijlocas s-a aflat in prim plan la faza primului gol al Stelei in fata lui Vardar Skopje cand a sutat direct in bara din interiorul careului, iar Tanase cu putin noroc a reluat in poarta. Era 1 - 0 pentru Steaua din minutul 12 al partidei. Al doilea gol al stelistilor a venit in minutul 21, cand Bourceanu a centrat din corner, iar Pintili a reluat cu capul in poarta aparata de Pavlovic. Scorul primei reprize si al meciului, a fost stabilit dintr-o faza care l-a avut tot pe Adi Popa om principal, cand acesta a sutat, din nou, in bara, din centrul careului macedonenilor atat de puternic incat interventia portarului nu a facut decat sa transforme un eventual gol, intr-un auto-gol.

Steaua a invins Vardar cu un meritat 3-0 si are toate sansele sa se califice mai departe in turul al III-lea din preliminariile UEFA Champions League.

sursa foto : digisport.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17