Recente :

VIDEO. Succesul Astrei in Europa League. Rezumatul complet al meciului cu NK Domzale si golul lui Budescu.

vineri, iulie 05, 2013

 

Dupa cum spuneam Astra a avut un meci bun, pe care l-a castigat insa fara prea mult spectacol. Dar avand in vedere ca este vorba de o deplasare, si avand in vedere ca giurgiuvenii nu au experiente in cupele europene acest sec 0 - 1 este un scor mai mult decat in regula. 


Lipsa golgheterului Astrei, Fatai, s-a simtit din plin, iar Ivanovski a aratat de ce nu este el cel care aduce cele mai multe goluri echipei din Giurgiu. Ratarile penibile din minutele 34 si 42 ale acestuia se pot urmari in VIDEO in josul pagini.

Repriza secunda a fost ceva mai animata, iar jocul a prins mai multa viteza. In minutele 57 si 59 au venit si primele suturi pe spatiul portii ale astraliilor.

 


Urmeaza Omonia, Astra mai are de disputat partida retur cu Domzale, pe 11 iulie, confruntare ce va avea loc pe Arena Nationala, apoi giurgiuvenii, în cazul în care nu vor rata calificarea, vor intalni Omonia Nicosia, formatie ce a terminat pe locul 4 în Cipru. Meciurile cu cipriotii se vor juca pe 18 şi 25 iulie, partida tur urmand să se dispute la Nicosia şi returul la Bucuresti.



Sursa foto : gsp.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17