Recente :

Cel mai incert start de campionat. Inca o echipa in minus ?!

vineri, iulie 05, 2013

George Scripariu. Foto : gsp.ro
Nou promovata Corona Brasov este in plin scandal mediatic. Dupa ce GSP anunta scandalurile legate de anumite transferuri pe filiera Otelul Larissa - Corona acum cateva zile, iata acum un nou stadiu : Martac si Stefan au fost deja audiati la Sectia de Politie 1 din Brasov in cursul zilei de ieri.

Din cauza mediatizarii scandalului primarul orasului Brasov, George Scripcariu (foto) s-a aprins destul de rau si se pare ca ar fi dispus chiar sa desfiinteze echipa nou promovata in Liga 1.


Clubul susţinut de Primarie are emotii din cauza fotbalistilor Madalin Martac şi Adrian Stefan, adusi de la Oţelul Larissa. Preşedintele echipei din urmă, Adrian Teodorescu, susţine că n-a primit cei 80.000 de euro pentru cei doi, iar Liviu Lupu, conducătorul Coronei şi "vice" PSD Braşov a făcut presiuni pentru ca problema să fie musamalizata la FRF.

In plin scandal o alta echipa a intervenit spunand ca l-ar dori pe fundasul Martac. Este vorba da Dinamo Bucuresti, care si-l doreste cat mai repede in linia de fund. "Constantin Anghelache a intervenit pentru ca solutionarea cazului să nu fie taraganata, iar fundasul să ajungă cît mai repede în curtea «cîinilor»", adaugă sursele din groapa.



Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17