Recente :

Cristi Chivu dorit inca in Europa. Unde ar putea juca internationalul roman inainte sa ajunga la FRF.

vineri, iulie 05, 2013

Inscaunarea lui Mazzari la Internationale Milano ii scade sansele foarte mult lui Cristi Chivu de a-si duce la bun sfarsit contractul cu milanezii. Romanul mai are un an de contract, dar noul antrenor se pare ca nu mai doreste serviciile fundasului. Acesta propunandu-i sa isi rezilieze contractul cu clubul pe cale amiabila.


Aflat pe punctul de a pleca de la Inter Milano, Chivu primeste deja oferte din Europa. Printre pretendentele sale se afla si o echipa din Grecia, mai exact Panathinaikos, care cauta cu disperare un fundas dreapta de valoare.

"Ar face salturi mortale să-l aduca pe fundaşul roman la Atena. Dar pentru asta trebuie să facă o mare exceptie, depasind pragul salarial impus de patronul clubului elen, Alafouzos, de maximum 400.000 de euro anual". anunta ieri agentia onsports.gr.

In 2014 Cristi Chivu va ajunge la FRF intr-un scaun de conducere, sub comanda lui Gica Popescu. Acesta din urma anuntand zilele trecute ca fundasul lui Inter face parte din proiectul sau pentru FRF.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17