Recente :

Cainele Alexe pe cale sa devina leu.

vineri, iulie 05, 2013

Atacantul dinamovist Marius Alexe este unul dintre cei mai curtati jucatori romani in aceasta vara. Gigi Multescu a anuntat ca sunt multe echipe care il vor pe atacant, echipe din Anglia, Rusia,Spania sau Portugalia.

Sporting Lisabona se pare ca va fi destinatia jucatorului de 23 de ani. Oferta fiind una concreta, si pe placul conducerii din "groapa". Negoita declarand ca Alexe are cele mai mari sanse sa paraseasca echipa in aceasta vara. 2.500.000 de euro sunt pregatiti sa plateasca lusitanii pentru "cainele" Alexe.


Dupa ce l-au vandut pe Ricky van Wolfswinkel la Norwich contra sumei de 10 milioane de euro, se pare ca echipa de pe Jose Alvalade doreste sa cheltuiasca o parte din acesti bani pentru achizitionarea dinamovistului, informeaza gazeta sporturilor.

Mutarea ar putea avea loc in acest weekend, urmand ca la inceput de saptamana, Marius Alexe sa fie prezentat oficial ca jucator al clubului portughez.





Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17