Recente :

Maimutareala lui Bale aduce milioane.

vineri, iulie 05, 2013

 

Bale a dat foarte multe goluri sezonul trecut in Premier League, iar asta l-a facut sa fie unul dintre cele mai vehiculate nume din presa sportiva mondiala in perioada de mercato. 

Cluburi super bogate ca Real Madrid, PSG sau Manchester United s-au batut pe el si inca se bat, insa cei de pe White Heart Lane nu vor sa renunte in ruptul capului la galez. Acesta se pare ca va mai ramane cel putin un senzon la Spurs. 

Insa si asa, "aripa" lui Tottenham produce bani din idei nebune. Modalitatea prin care acesta sarbatoreste dupa ce inscrie, ii poate aduce milioane de euro! 

Aparent avand un simt al bussiness-ului dezvoltat, Bale si-a inregistrat la Biroul de Proprietate Intelectuala din Marea Britanie gestul. Acesta a capatat numele de "Eleven of Hearts" si de sezonul viitor va fi imprimat pe o gramada de produse comerciale precum sepci, tricouri, cani etc. 


Gareth Bale a cerut pe 26 martie inscrierea acestui semn in Marea Britanie, iar de curand a si primit aprobarea. Acest stil de a celebra reusitele ar putea să-i aducă, în curand, circa 11,7 milioane de euro pe an, scrie presa britanica.

Bale are venituri din drepturile de imagine foarte mici comparativ cu alţi fotbalisti. Jucătorul lui Tottenham caştiga 2,3 milioane de euro din contractul cu Adidas şi de curând a semnat un nou contract cu firma BT Sports.

Sursa foto : Footy-boots.com / mirror.co.uk

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17