Recente :

300 de milioane de € pentru un Anfield Road mai modern.

vineri, iulie 05, 2013

Chiar si in Premier League exista criza economica. Unul dintre cele mai titrate si puternice cluburi din toate timpurile, LIVERPOOL, a amanat proiectul mai vechi ce prevedea inchiderea stadionului pe care a facut istorie si construirea unuia nou si mult mai modern.

De la amanare pana la executare a fost cale destul de scurta, iar directorul general de la Liverpool, Ian Ayre, a declarat de curand ca se vor face investitii majore in modernizarea Anfield Road si a imprejurimilor acestuia. Investitii in valoare de 260 de milioane de lire sterline, echivalentul a 305 milioane de euro.

Foto : Uefa.com
Clubul de fotbal, primaria orasului Liverpool si o agentie imobiliara au pus la punct un plan care va duce la modernizarea a 550 de case, si la demolarea altor 300, aflate in preajma stadionului. Obiectivul final este acela de a aduce Anfield Road la un nivel de cinci stele.

Stadionul "cormoranilor" are in prezent o capacitate de 45.000 de locuri, iar dupa modernizare se vizeaza creerea a inca 15.000. Cu un total de 60.000 de locuri si cu restul infrastructurii modernizata, Anfield Road va fi un punct de atractie si mai mare pentru iubitorii fotbalului si nu numai.


Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17