Recente :

Vardar Skopje, o echipa "altfel"

sâmbătă, iulie 06, 2013

Ieri scriam despre cum vor ajunge cei de la Skopje pe meleaguri romanesti, astazi vom vorbi din nou de adversara Stelei in UCL.

Campioana Macedoniei da toate semnele ca este o echipa "altfel". Unul dintre oficialii clubului Vardar a facut de curand un anunt putin atipic pentru orice echipa care se gandeste la grupele UEFA Champions League.



"Nu vom mai juca meciuri amicale pana la partida cu Steaua pentru ca nu ne pot ajuta cu nimic si în plus exista si riscul unor accidentari" a declarat unul dintre "conducatorii" lui Vardar, pentru presa din Macedonia. Asadar, Vardar va efectua doar un stagiu de pregatire in Muntenegru, pentru ca antrenorul lor sa se poata decide in priviinta primului 11 care va fi trimis pe teren in partida Steaua de pe Arena Nationala, programata pe 16 Iulie.


Clubul de fotbal Vardar Skopje este fondat, ca si Steaua, în 1947. Este cel mai iubit club din Macedonia, are 8 titluri de campioana si 6 Cupe ale Macedoniei. Echipa macedoneana evolueaza pe Philip II Arena, stadion ce are o capacitate de 33.460 de locuri.

Sursa foto : b1.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17