Recente :

Dinamo aduce intariri. Negoita a anuntat venirea a doi "studenti"

sâmbătă, iulie 06, 2013

Cu Alexe pe picior de plecare, echipa din Stefan cel Mare face tot posibilul pentru a intari lotul inaintea inceperi noului sezon de Liga 1.

Imediat dupa partida cu Oldham, cel mai recent amical disputat de Dinamo in cantonamentul din Anglia, terminat la egalitate cu scorul de 2 - 2, finantatorul din "groapa" a anuntat inca doua nume care se vor alatura lotului "cainilor" antrenati de Gigi Multescu.

"Serban si Lazar vin în pregatiri, sunt jucători de mare calitate. Ei se vor alatura maine lotului pregatit de domnul Multescu. Sunt variante pentru posturile deficitare" a declarat Negoita pentru Look TV.

Este vorba despre Valentin Lazar si Iulian Serban, ambii fosti jucatori ai Sportului Studentesc. Jucatorii urmeaza sa ajunga la Dinamo in postura de liber de contract, urmand ca salariile lor sa fie modeste - 2,500 de euro pentru Lazar(23 de ani), care evolueaza pe postul de mijlocas dreapta si respectiv 1,000 de euro pentru Serban(17 ani) care este mijlocas central dar poate juca si ca fundas dreapta.


Fostul jucator al Sportului Studentesc -  Iulian Serban - a marcat trei goluri sezonul trecut, la numai 16 ani, si este considerat unul dintre fotbalistii de mare perspectiva ai campionatului intern.

Sursa foto : libertatea.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17