Recente :

Steaua incheie perioada de pregatire cu un egal.

sâmbătă, iulie 06, 2013

Steaua a facut, in ultimul meci de pregatire din Anglia, o remiza cu Sheffield Wednesday , 1 - 1. Golul stelistilor a fost marcat  de Adi Popa in minutul 19 cu un cross din interiorul careului advers. Englezii au marcat prin Taylor, care a lovit cu capul, dupa o lovitura libera executata foarte bine, in minutul 69.



Echipa de start a Stelei: Tatarusanu – Georgievski, Szukala, Chiricheș, Latovlevici – Bourceanu, Pintilii – Adi Popa, Stanciu, Cr. Tănase - Nikolic
Rezerve: Niță - Râpă, D. Bratu, Gardoș, M. Costea, Prepeliță, Pârvulescu, Răduț, G. Iancu, Piovaccari

Un turneu de pregatire cu rezultate modeste pentru campioana Romaniei, care a invins doua echipe din ligile inferioare ale Angliei si Scotiei (4 - 1 cu Livingston, 2 - 0 cu Notts County), in care Reghecampf a incercat mai multe tactici si combinatii intre jucatori.

Marele absent pe teren a fost vedeta Chiriches, care nu a fost titular in nici una dintre cele trei meciuri amicale disputate de Steaua pe St George's Park.

In meciul cu  Sheffield Wednesday Piovaccari a fost modest trimitand un singur sut pe poarta adversarilor.

Campioana are mari probleme avand in vedere ca acest ultim meci a adus nu mai putin de 4 accidentari : Tatarusanu, Szukala, Adi Popa si Rapa.

Roș-albaștrii vor debuta în viitorul sezon miercurea viitoare, când este programată Supercupa cu Petrolul (20:45, pe Arena Națională).

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17