Recente :

CFR Cluj ramane neinvinsa in turul de pregatire.

sâmbătă, iulie 06, 2013

Campioana Scotiei a fost invinsa de echipa feroviara intr-un amical din Austria. Fiind echipa romaneasca cu cele mai "serioase" amicale, CFR Cluj reuseste sa faca fata adversarelor sale, deloc neglijabile si sa ramana neinvinsa in acest tur de pregatire din Austria sub comanda lui Mircea Rednic.



Ardelenii au reusit sa invinga Celtic Glasgow cu scorul de 2 - 1, echipa care va juca in UEFA Champions League.

Inca din minutul 9 al partidei amicale, feroviarii au reusit sa deschida scorul prin Florin Costea, care înscrisese de doua ori si cu Burghausen. Putea fi 2-0 inaintea pauzei, insa portarul Forster a intervenit excelent la sutul lui Rui Pedro (37). Echipa din Cluj si-a marit avantajul, ducand scorul la 2 - 0 prin Kapetanos in minutul 65.

Scorul final a fost 2 - 1 după ce portarul Minca a ratat mingea la o centrare a scotienilor și Samaras a avut de indeplinit o simpla formalitate.

Acesta a fost cel de-al cincilea meci amical al echipei lui Mircea Rednic, după victoriile cu Burghausen, Volga si Maccabi Haifa si egalul cu Dinamo Tbilisi. Ultimul meci inainte de revenirea în tara va fi marti, 9 iulie, cu Viktoria Plzen.

Mircea Rednic a trimis in teren primul 11 alcatuit din :  Felgueiras - Velayos, Cadu, Piccolo, Edimar - Deac, Obiora, Djokovic, Florin Costea - Rui Pedro, Tade.

Cu schimbarile dupa pauza, echipa clujeana arata asa : Felgueiras - Velayos, Piccolo, Rada, Camora - Hora, Muniru, Djokovic, Florin Costea - Kapetanos, Batin. Pe parcurs au mai intrat Nicoara, Minca si Sepsi.

Sursa foto : sport.mesagerulneamt.ro 

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17