Recente :

FC Vaslui aduce un nou jucator strain.

duminică, iulie 07, 2013

Dupa ce ieri anuntam cum FC Vaslui a perfectat transferul unui mijlocas strain, Jakub Wilk, iata ca dupa 24 de ore moldovenii fac un nou transfer, tot al unui mijlocas.



Este vorba despre Anej Lovrecic in varsta de 26 de ani, care activeaza pe postul de mijlocas central si a venit in Moldova de la Olimpia Ljubljana, ajungand la echipa vasluiana din postura de jucator liber de contract. Slovenul este un jucator tehnic si paseaza foarte bine in adancime, acesta a evoluat si in Serie A in sezonul 2007 - 2008,pentru Lecce, insa doar un singur meci ca titular. Cu fosta lui echipa, a bifat 153 de meciuri in campionatul intern in mare parte ca conducator de joc. A marcat 29 de goluri.

Anej Lovrecic(foto) este international de tineret cu sase selectii.

Gazeta Sporturilor titreaza ca imediat dupa oficializare, cei doi jucatori au venit in cantonamentul vasluienilor si ca deja acestia se antreneaza sub comanda lui "Iliesta" in Austria.

Desi Adrian Porumboiu anuntase ca nu mai investete in FC Vaslui, clubul ramane activ pe piata transferurilor, aducand deja 4 jucatori straini de referinta, si chiar ratand cateva transferuri ochite de stuff-ul de la Vaslui,printre care si pe cel al lui Piovaccari.

In afara de Wilk si Lovrecic, vasluienii i-au mai adus in această vara pe portughezul Nuno Viveiros si pe Fabian Himcinschi, dar si alte mutari sunt asteptate pana la startul sezonului.

Sursa foto : fieldoo.com

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17