Recente :

Manchester United ramane in bussiness cu Barcelona. Ce transfer de marca au perfectat "diavolii"

sâmbătă, iulie 06, 2013

Oficialii celor doua echipe au stat la masa negocierilor in repetate randuri in aceasta vara. Se pare ca ce isi doreste una , are cealalta si invers.

Barcelona a facut in trecutul recent o super oferta "diavolilor", stire pe care v-o ofeream intr-un articol zilele trecute. Ei bine, iata ca a venit momentul ca Manchester United sa vrea ceva din "curtea" catalunilor. Insa, comparativ cu Barca, care a ramas cu propunerea incerta, United a perfectat astazi un transfer destul de important, "furandu-i" echipei de pe Camp No, un mijlocas foarte valoros.



Este vorba despre Thiago Alcantara, jucator cu care United a semnat pe cinci sezoane. Acesta va juca in mijlocul terenului, chiar in spatele golghetarului Van Persie, englezii sperand ca noua achizitie sa fie omul de baza al paselor in careu.

Alcantara si-a negociat contractul la sange in aceasta vara cu Barcelona, astfel incat clauza de reziliere de 90 de milioane de euro, a scazut la "doar" 18. In felul acesta United a platit mult mai putin pentru mijlocasul spaniol, decat ar fi facut-o sezonul trecut.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17