Recente :

Primele declaratii ale lui Reghecampf dupa castigarea SuperCupei.

joi, iulie 11, 2013


Multumit evident, dupa rezultatul foarte bun obtinut de echipa sa, Laurentiu Reghecampf vorbeste la conferinta de presa despre prestatia lui Nikolic, dar si a celorlalti jucatori din meciul castigat de Steaua contra Petrolului cu scorul de 3 - 0.


"Imi pare rau că nu am reusit mai multe goluri, avem de lucrat la finalizare. Totusi, jucătorii nostri sunt tineri, de mare valoare, ei trebuie să o califice pe Steaua în grupele Champions League. Nikolic este numărul 1, un jucator care munceste foarte mult, cel mai bine pregatit. Sunt multumit și de Tanase, recupereaza multe mingi si îsi pune în valoare tehnica. Piovaccari nu este înca pregătit, mai are nevoie de timp. Nu mai vreau niciun jucator, sunt mulțumit cu ceea ce avem, fotbalistii fac fată la obiectivele pe care ni le-am propus", a spus Laurentiu Reghecampf, in conferinta de presa de dupa meci.


"Petrolul este o echipă foarte buna, dar fundasul lor central a luat rosu pentru două prostii. Este foarte greu să joci împotriva Stelei în zece oameni. Am crezut că Bokila va ajunge la echipa, pentru a juca în Supercupa. Era un jucator foarte bun. Petrolul va avea insa un rol important în urmatorul campionat", a adaugat antrenorul.

sursa foto : ziuanews.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17