Recente :

Steaua aduce acasa cel de-al 53-lea trofeu din istorie. A 6-a Supercupa a Romaniei in vitrina Stelei!

joi, iulie 11, 2013


Administrand o victorie clara Petrolului,scor 3 - 0, Steaua Bucuresti a fost aseara premiata cu al  53-lea titlu din istorie,respectiv cu a 6-a Supercupa a Romaniei.




Steaua a facut un meci foarte bun inca de la inceput, reusind in prima repreiza 3 goluri superbe. Stefan Nikolic a deschis scorul in minutul 21 dupa o pasa geniala de la Tanase. Acesta din urma a reusit un dribling superb in partea stanga a careului si a pasat pentru sutul din alunecare al muntenegreanului.

Al doilea gol s-a lasat asteptat mai mult decat isi doreau suporterii ros-albastrii. La numai 10 minute dupa golul lui Nikolic, Yamisi Manasse a fost eliminat, primind un al doilea cartonas galben, la o intrare destul de urata asupra omniprezentului Nikolic. Ovidiu Hategan a dictat o lovitura de la 11 metri, pe care portarul petrolist a aparat-o din sutul capitanului Bourceanu. Petrolistii au ramas pe teren in 10 oameni. Golul a venit la numai cateva minute dupa ratarea capitanului stelist, cand tot acesta a centrat perfect dintr-o lovitura libera de pe dreapta, dandu-i ocazia lui Szukala sa inscrie un golazo, cu capul, de la 12 metri de poarta.

Scorul final al primei reprize si al partidei a fost stabilit in minutul 41 de Pintili, omul din umbra al Stelei, prin sutul din prima, al acestuia,care a trimis ghiulea,de la 16 metri, drept in poarta lui Pecanha.

A doua repriza a adus cu ea un ritm de joc mai domol, stelistii ne mai fortand golul cu numarul 4. Ocazii au fost, insa nimic amenintator la nici una dintre portile echipelor.

Acest meci contand pentru castigarea Supercupei Romaniei a adus cu el si debuturile noilor achizitii ale ros-albastrilor. Nicusor Stanciu (min. 58) si Federico Piovaccaari (min. 60). Atacantul italian, chiar beneficiand de o ocazie, care, il putea aduce mai repede in inima fanilor aflati pe stadion, cand in minutul 78 a ramas singur cu portarul, luandu-l la tinta pe acesta.

Evoluand cea mai mare parte a meciului in 10 oameni si cu trei absenti de baza, Petrolul nu a pus prea mari probleme Stelei, Tatarusanu facand foarte putin efort in aceasta partida.


ECHIPELE :

Steaua Bucuresti :  Tatarusanu - Georgievski (66 Prepelita), Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Gabriel Iancu (58 Stanciu), Cristi Tanase - Nikolic (60 Federico Piovaccari)

Petrolul Ploiesti : Pecanha - Achim, Manasse(eliminat in min 28), Neag (57 Romario), Guilherme - Mustivar (80 Cristescu), Hoban - Boudjemaa, Grozav, Adrian Cristea (57 Teixeira) - Hamza


sursa foto : Bogdan Iordache / MediaFax.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17