Recente :

Deulofeu va juca în Premier League.

joi, iulie 11, 2013


Bijuteria spaniola - Gerard Deulofeu -  care in sezonul precedent a evoluat la Barcelona B, are sansa acum sa dovedeasca ca desi e tanar, poate juca in fotbalul mare, astfel el ajungand in Premier League.



Dupa ce zvonistica la plasat pe tanar international la Liverpool sau Tottenham, va prezentam o stire concreta si clara. Deulofeu reusind intr-un final sa se tranfere la Everton, sub forma de imprumut pentru un sezon.


Avand in vedere ca Everton nu a fost singurul club care a negociat cu Barcelona pentru talentatul jucator, managerul celor de la Everton este in extaz : "Gerard este un diamant real al Spaniei, un baiat cu un talent incredibil si sunt fericit ca a ales Everton, pentru urmatorul pas al carierei sale" a spus Roberto Martinez.


Sezonul trecut, cand a jucat in a doua liga spaniola, la Barca B, Deulofeu a marcat 18 goluri in 33 de partide, reusind sa impresioneze pe toata lumea cu o tehnica perfecta si cu reale abilitati de adaptabilitate.


sursa foto : insidespanishfootball.com 

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17