Recente :

Edison Cavani face cuplu cu Ibrahimović !

joi, iulie 11, 2013



Unul dintre cele mai vehiculate nume in aceasta vara, Edison Cavani, a facut in sfarsit pasul si a parasit formatia napoletana pentru campioana Frantei.


Paris Saint Germain a semnat in sfarsit contractul cu atacantul uruguayan Edinson Cavani (26 de ani), jucator pentru care Napoli a încasat 63 de milioane de euro.

 Mutarea a fost anunțată astăzi de El Mundo Deportivo, dar și de ziare din Franta și Uruguay, fiind cea mai asteptata de cateva zile încoace, după declaratiile facute de oficialul demisionar Leonardo.


Mutarea a fost celebrata cu sampanie și îmbrătisari la sediul clubului, deoarece PSG are în sfârșit parte de atacul pe care patronii miliardari l-au visat de la preluarea clubului, în 2011.

 Zece milioane de euro va încasa golgheterul napoletan pe "Parc des Princes", unde a semnat pentru o perioadă de cinci ani, în care va avea parte de un parteneriat de vis cu suedezul Zlatan Ibrahimovic.

 Declarațiile antrenorului Laurent Blanc au fost cele care au pus pe jar presa din Hexagon, la începutul săptămânii: "Ibra și Cavani pot juca împreuna, sunt compatibili. Am mai spus-o, daca am putea să-l aducem ar fi ceva senzational. Ei se pot completa reciproc excelent".

 Cavani se va alătura noii sale echipe la începutul săptămânii viitoare, după ce PSG s-a luptat cu giganti europeni precum Real Madrid, Chelsea sau Manchester City pentru semnătura uruguayanului.

sursa : digisport

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17