Recente :

Piovaccari costa 500.000 de euro, daca va marca in Liga 1.

joi, iulie 04, 2013

Cel mai vehiculat nume din presa sportiva din Romania, Piovaccari a ajuns ieri seara, in sfarsit in cantonamentul Stelei din Anglia. Acesta nu s-a antrenat alaturi de lotul lui Reghecampf, dar a facut cunostiinta cu baietii la masa de pranz.

Salariul lui Piovaccari este in momentul acesta de 700.000 de euro, insa este suportat in mare parte echipa la cu care are contract acum - Samdoria. Piovaccari a venit imprumut la Steaua pentru un sezon, iar echipa din Ghencea ii va plati doar 210.000 de euro din salariul anual, cu posibilitatea de cumparare definitiva daca va confirma si daca se va adapta bine la campionatul romanesc de fotbal.


"Piovaccari va veni împrumut şi vom avea drept de cumpărare definitivă. Suntem în contact cu agentul său care şi-a dat deja acordul pentru încheierea înţelegerii", a spus MM Stoica în cursul zilei de marţi.



Din salariul lui Piovaccari, Steaua îşi poate plăti tot vestiarul timp de două luni. In cursul zilei de azi italianul va efectua pentru prima data antrenamentele sub comanda antrenorului roman. "A fost obosit de pe drum şi am preferat să-l menajăm", au declarat şi surse roş-albastre.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17