Recente :

Cristian Sapunaru dorit cu ardoare in Seria A. Genoa il curteaza cu declaratii de dragoste.

joi, iulie 04, 2013

Enrico Preziosi, presedintele lui Genoa a declarat joi ca si l-ar dori foarte mult pe internatonalul roman Cristi Sapunaru, caracterizandu-l drept un jucator cu caracter, informează calciomercato.com.


"Sper ca Sapunaru să vină: e un jucător de caracter şi avem nevoie de asta", a spus Preziosi.

Tot Preziosi a anuntat ca gruparea a carei presedinte este, s-a inteles deja cu mijlocasul Francesco Lodi de la Catania.

Presa italiană a scris, miercuri, că Sapunaru, al cărui contract cu Zaragoza s-a încheiat la sfarsitul sezonului, este dorit de Genoa. "Genoa vrea să-i «sufle» un jucător echipei Hellas Verona şi să-l ia pe Cristian Sapunaru, jucător liber de contract", a notat calciomercato.it.

Sapunaru a semnat in 2012 un contract cu echipa spaniola Real Zaragoza, care a avut in cel mai recent sezon un parcurs dezastruos, retrogradand in al doilea esalon spaniol. Fundasul roman, de 29 de ani,  a mai jucat de-a lungul carierei sale la echipe precum FC National, Rapid Bucuresti, FC Porto sau Callatis Mangalia.

Sursa : MediaFax

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17