Recente :

Cristian Bud la Debrecen. Visul Champions League mai aproape pentru atacantul care si-a reziliat contractul cu CFR Cluj.

joi, iulie 04, 2013

Foto : www.dvsc.hu
Fosta campioana a Ungariei, Drebecen l-a prezentat astazi pe atatcantul roman Cristian Bud. Bud are vise mari si spera sa le poata indeplini alaturi de echipa maghiara. Atacantul isi doreste foarte mult sa joace in Champions League, dorinta care nu i-a fost indeplinita la CFR Cluj, dar Bud spera cu tarie ca noua mutare ii va oferi avantaje noi.

Drebecen a fost ultima data prezenta in cea mai prestigioasa competitie intre cluburi din Europa sezonul trecut, dar  in anul 2009 a ajuns tocmai pana in  grupele Champions League. Cristi Bud nu a jucat niciodată în cupele europene, marele sau regret fiind că Andrea Mandorlini, fostul antrenor al CFR-ului nu l-a inclus pe lista de Champions League, din 2010, desi Bud fusese golgheterul din retur al echipei. (?!)


"Este una dintre cele mai bune echipe din Ungaria. Are participări constante în cupele europene şi n-am stat mult pe ganduri. Ma bucur că am ajuns într-un campionat din străinatate. Vreau sa înscriu multe goluri", a spus atacantul roman, dupa prezentarea oficiala.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17