Recente :

Petrolul in Supercupa fara Bokila. Congolezul "se muta" la rusi.

marți, iulie 09, 2013


Atacantul in varsta de 24 de ani ar putea sa plece din Liga I chiar inainte de Supercupa Romaniei contra Stelei, care se joaca maine pe Arena Nationala.


Conform plaiestiulpatrianoastra.com, golgheterul Petrolului din sezonul trecut a postat un mesaj pe contul sau personal de Facebook acum cateva zile, mesaj care suna asa : "Va doresc tuturor colegilor, prietenilor si suporterilor petrolisti, toate cele bune si mult succes în Supercupa Romaniei. Va iubesc oameni buni din Ploiesti si va multumesc tuturor pentru sustinerea pe care mi-ati acordat-o! Mult succes baieti!"

Oferta vine de la FC Krasnodar si este de 1,7 milioane de euro, bani pe care conducerea petrolista i-ar fi acceptat, Bokila devenind astfel jucator in prima liga Rusa. Congolezul care a inscris 16 goluri sezonul trecut pentru Petrolul Ploiesti, ar avea la Krasnodar un salariu de 500.000 de euro / sezon. 20% din suma de transfer vor ajunge la belgienii de la Zulte Waregem, de unde "lupii galbeni" l-au cumpărat cu 350.000 de euro.


sursa foto : gsp.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17