Recente :

Villa ramane in Spania. Barcelona l-a vandut la o rivala.

marți, iulie 09, 2013


Unul dintre cei mai titrati jucatori de la Barcelona si-a gasit in sfarsit destinatie. Dupa ce in aceasta vara presa mondiala la atribuit multor echipe din diferite campionate se pare ca David Villa a ales tot La Liga, si va evolua pentru Atletico Madrid.




Transferul este putin ciudat, avand in vedere ca formatia cataluna avea oferte mult mai consistente pentru Villa din Premier League si Seria A. Barca l-a vandut la o rivala - Atletico Madrid pentru 5,1 milioane de euro si 50% dintr-un eventual transfer. De ce spun ca este ciudat? Pentru ca mai erau cel putin doua oferte concrete de la Tottenham si respectiv Fiorentina, care ofereau cu 4,5 milioane de euro mai mult decat Atletico in plus, Villa nu putea fi o arma contra fostei echipe.


Raspunsul vine din aceaiasi sursa : Catalunya Radio, care da ca si motiv "frica" lui David Villa care, jucand o viata în Primera nu era sigur ca s-ar fi putut adapta intr-un alt campionat.

Mutarea, pentru jucatorul in varsta de 31 de ani, intr-un alt campionat putea sa ii fie nefasta, iar daca acesta nu s-ar fi adaptat, netitlularizarea, in primul 11 al oricarei forte a Europei, ii putea pune probleme lui Villa la echipa nationala, pentru care isi doreste sa evolueze la sfarsit de cariera. Mai ales ca anul viitor este Campionatul Mondial.

Barcelona a tinut sa-l rasplateasca pe atacantul venit de la Valencia în 2010 si pentru cei trei ani petrecuti in blaugrana si i-a ascultat dorinta. L-a lasat sa plece pentru o sumă mai mică si la o rivala, doar pentru a-i arăta recunostinta.


Sursa foto : thesun.co.uk

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17