Recente :

Pepiniera AC Parma - CFR Cluj : al treilea transfer pentru feroviari.

marți, iulie 09, 2013


Echipa patronata de Arpad Paszkany continua sa se intareasca pentru sezonul 2013 - 2014 din Italia. De la Parma mai exact.



De data aceasta este vorba de un brazilian, in varsta de 27 de ani, care vin in Cluj sub forma de imprumut de la echipa din Serie A. Denilson Martinho Gabionetta este proaspat achizitionat de cei de la Parma de la Crotone din Serie B. Sub-amercanul a marcat sezonul trecut pentru Crotone de 12 ori in liga secunda italiana, in 37 de partide jucate.

Denilson nu a apucat sa joace pentru Parma nici un meci, si vine direct in Liga 1 unde va evolua pentru feroviari. Acesta a mai jucat pentru Varese, Pisa, AlbinoLeffe, Crotone, Torino. Loveste mingea cu piciorul stang si poate juca in ambele benzi.

Sud-americanul este al treilea transfer pe care CFR Cluj il perfecteaza cu AC Parma. Goncalo Brandao si Nwankwo Obiora au ajuns si eu in vara aceasta la ceferisti din "curtea" Parmei.

sursa foto : zimbio.com

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17