Recente :

Nominalizarile pentru cel mai bun jucator al sezonului. Germania 5 pretendenti, Spania 2, Anglia 2 si Franta 1.

marți, iulie 09, 2013


De 3 ani incoace (inclusiv a.c.) UEFA acorda premiul de cel mai bun jucator al sezonului. Un fel de balonul de aur dar la nivel mai mic, cu mai putin fast, insa  la fel de valoros pentru vitrina oricarui jucator, as spune eu.



In 6 August UEFA va anunta cei 3 jucatori care vor ajunge in "finala", iar de acolo jurnalistii din 53 de tari vor alege marele "campion". La celelalte editii UEFA a acordat trofeul lui Lionel Messi in anul 2011, iar in 2012 colegul lui Messi a primit si el aceasta distinctie. Este vorba de Andres Iniesta.

In lista de 10 nominalizati cea mai mare pondere o au jucatorii ce evolueaza la cluburile din Germania, urmati de cei de la cluburile din Spania si Anglia cu cate 2 reprezentanti, iar campionatul francez are si el o prezenta in aceasta selecta lista.

Lista nominalizarilor : Thomas Müller, Franck Ribéry, Arjen Robben si Bastian Schweinsteiger, toti evoluand pentru regina europei - Bayern Munchen, apoi continuam cu Gareth Bale (Tottenham Hotspur), Cristiano Ronaldo (Real Madrid), Zlatan Ibrahimovici (Paris Saint-Germain), Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Lionel Messi (FC Barcelona) si Robin van Persie (Manchester United), titreaza MediaFax.


Titlul si trofeul de cel mai bun jucator al sezonului va fi acordat de UEFA la 29 august, la Monte Carlo.


sursa foto : sport.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17