Recente :

Steaua isi va prezenta noul echipament in meciul pentru Supercupa Romaniei.

marți, iulie 09, 2013




Campioana de sezonul trecut, Steaua Bucuresti va imbraca de sezonul acesta un nou echipament produs de sponsorul lor Nike, binecunoscuta firma ce produce echipament si incaltaminte sportiva.

Steaua va purta prima data echipamentul cel nou, maine, in meciul pentru Supercupa Romaniei in compania echipei Petrolul Ploiesti, care are loc de la 20:45 pe Arena Nationala.



"Echipamentul pentru meciurile desfasurate pe teren propriu este produs din poliester reciclat de înalta calitate, lucru care reflecta angajamentul Nike de a produce echipament sportiv cu un impact scazut asupra mediului înconjurator. Fiecare echipament complet de joc a fost realizat prin reciclarea a 13 sticle din plastic. Acest proces de fabricatie reduce consumul de energie cu 30%, comparativ cu procesul traditional de productie a poliesterului, si ajuta la eforturile de protectie a mediului înconjurator. Din anul 2010 Nike a utilizat aproximativ 1,1 miliarde de sticle din plastic reciclate printr-o tehnologie speciala pentru a produce echipamente de joc de intalta performanta".

Mai usor cu 23%, mai rezistent cu 20%
"Noul echipament este realizat dintr-un material care asigura o greutate de numai 145 de grame, cu 23% mai uşor decat modelul precedent. Textura acestuia este cu 20% mai rezistenta si are o elasticitate îmbunătătita. Materialul integrează tehnologia Nike Dri-Fit, care asigură eliminarea transpiratiei de la nivelul pielii şi confortului termic al jucatorilor. Zonele de ventilatie au fost îmbunătatite cu ajutorul unor mici orificii realizate prin tehnologie laser pe partile laterale ale tricoului si in zona superioara a sortului. De asemenea, pe partea din spate a tricoului este poziţionat un panou de mesh. Aceste tehnologii asigură o ventilatie superioara în jurul corpului sportivilor si îmbunatatesc confortul acestora în timpul jocului".

"In acest sezon, echipamentul de joc are o croiala mai atletica si mai dinamica, ca urmare a faptului că Nike a adoptat un program inovator de scanare 3D a corpului catorva dintre cei mai importanti jucatori de fotbal pentru a realiza un design mult mai apropiat de forma corpului acestora. Noul echipament de joc va fi folosit în premiera la Supercupa Romaniei, care se va desfasura miercuri, 10 iulie 2013, pe Arena Naţionala".
*citat din comunicatul de presa Nike.


sursa : digisport

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17