Recente :

Dupa plecarea lui Bokila, Steaua este marea favorita in Supercupa!

miercuri, iulie 10, 2013


In aceasta seara Steaua Bucuresti si Petrolul Ploiesti isi dau intalnire pe Arena Nationala, in meciul contand pentru trofeul Supercupa Romaniei. Meciul va incepe la ora 20:45 si va fi transmis in DIRECT pe ProTV si voyo.ro


Aceasta este a 15-a editie de Supercupa din Romania. Stelistii vin dupa o serie de amicale unde nu au fost invinsi, dar au cativa jucatori accidentati, dar Petrolul este si mai "ranit" dupa ce golgheterul lor, Jeremy Bokila (foto stanga)  a plecat de la Ploiesti fara sa anunte pe nimeni (Detalii)

Statistic, Steaua sta mult mai bine in partidele directe disputate de-a lungul istoriei impotriva petrolistilor, fiind neinvinsa de echipa "lupilor galbeni" din 1999. Pe atunci Petrolul a invins Steaua Bucuresti, chiar la ea acasa, in Ghencea cu scorul de 4 - 1.

Steaua a participat la 9 din cele 14 editii de Supercupa, disputate pana acum, si a castigat de 5 ori, fiind singura echipa din Romania care are atatea trofee de Supercupa in vitrina.

Petrolul a mai ajuns o singura data in meciul pentru Supercupa, pe care l-a pierdut cu 2 - 0 impotriva aceluiasi adversar ca si in aceasta seara. Se intampla in 1994 si sezonul acela de campionat seamana izbitor cu cel de acum. Steaua iesise campioana clara, iar Petrolul  castigase Cupa Romaniei.




Steaua Bucuresti - Primul 11 (posibil) : Tatarusanu - Georgievski, Szukala, Chiriches, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, N. Stanciu, Tanase - Mihai Costea (4-2-3-1)


Petrolul Ploiesti - Primul 11 (posibil) : Pecanha - Alcenat, Manasse, Neag, Guilherme - Mustivar, Hoban - Boudjemaa, Grozav, Adi Cristea - Hamza (4-2-3-1)




In afara de lipsa lui Bokila plecat din cantonamentul echipei, Cosmin Contra nu se poate baza nici pe serviciile lui Bornescu si Geraldo, ambii suspendati. Meciul va fi arbitrat la mijloc de Ovidiu Hategan (Detalii)



sursa foto : cotidianul.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17