Recente :

Pandurii Tg. Jiu au invins lejer in prima etapa de Liga I pe FC Brasov.

duminică, iulie 21, 2013


Pandurii a plecat cu prima sansa in acest meci disputat pe teren propriu. Gorjenii si-au respectat clasarea de anul trecut, si au invins o echipa care s-a prezentat modest.


Scorul de 3 - 1 pentru pandurii lui Pustai, arata ca echipa este pregatita pentru Europa League, si ca baietii au planuri mari si isi doresc un parcurs cat mai lung in cupele europene.


Aducerea lui Eric de catre Pustai a fost, se pare, o miscare foarte buna, deoarece jucatorul brazilian a contribuit decisiv, as putea spune, la doua dintre cele trei goluri ale gorjenilor. A fost omul meciului, fiind creierul din spatele celor mai multe faze ofensive oferite de Pandurii.


Gorjenii au invins, au aratat o dinamica buna si inspiratie pe faza de constructie, insa nu s-au fortat prea tare, jucatorii menajandu-se pentru meciul cu Levadia Tallinn care v-a avea loc saptamana viitoare.


Pentru Pandurii Matulevicius a facut dubla (min 9 si 60) si celalalt gol a fost marcat de Paraskevas (min 21), Fonseca reducand din diferenta in minutul 82, marcand astfel in debutului la FC Brasov.

foto : ziuanews.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17