Recente :

Federico Piovaccari un spectator "premium"

duminică, iulie 21, 2013


Atacantul in varsta de 28 de ani, venit acum o luna la Steaua sub forma de imprumut de la Sampdoria, nu a fost convocat la meciul cu Ceahlaul Piatra Neamt, fiind lasat in tribune. Un spectator platit cu 700.000 de euro pe sezon.



Dezamagind fanii in ambele partide in care a fost jucat,contra Petrolului in Supercupa si contra Vardar Skopje in preliminariile Champions League, Piovaccari nu a fost convocat in lot pentru meciul de aseara cu Ceahlaul Piatra Neamt.


Datorita faptului ca este in urma cu pregatirea fizica, italianul a privit din tribune primul meci al campioanei Romaniei din tribune. Se poate spune ca aceasta a fost si o strategie a lui Laurentiu Reghecampf pentru a il salva de inca un esec pe teren, pe italian,  si pentru a-l putea juca cand este 100% apt.

In repetate randuri ros-albastrii i-au sarit in aparare atacantului : "E la început, a venit din vacanta, abia are cateva saptamani de pregatire. Trebuie să-i mai dam putin timp si sa avem încredere în el", lucruri total adevarate.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17