Recente :

Oferta BOMBA! Rooney = Villa + 25.000.000 de euro.

joi, iulie 04, 2013

Dupa ce a dat unul dintre cele mai mari "tunuri" pe piata transferurilor in aceasta vara, cumparandu-l pe Neymar de la Santos contra sumei de 54 de milioane de euro, Barcelona vine in intampinarea lui Wayne Rooney, care a declarat in repetate randuri ca vrea sa paraseasca echipa "diavolilor", cu o oferta care, este greu de refuzat chiar si pentru Manchester United.

Campioana Spaniei ofera 25.000.000 de euro plus un veritabil marcator care a facut istorie in tricoul Barcei - David Villa.

Chiar daca a ajuns la veritabila varsta de 31 de ani, Villa este in continuare unul dintre cei mai prolifici marcatori ai lumii. Accidentarea din 2011 se pare ca l-a afectat mai mult decat se credea atunci, dar, Villa ramane un jucator pe care se poate baza orice echipa din lume.

Rooney este foarte hotarat sa plece de la Manchester United, dupa instaurarea in scaunul de manager al clubului al lui David Moyes, fostul sau antrenor de la Everton. Antrenor cu care Rooney se pare, nu se intelege mai deloc.



Sursa : Sport.es / Prosport.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17