Recente :

Invierea lui Mitea. Concordia Chiajna este echipa pentru care va evolua.

joi, iulie 04, 2013

A facut istorie la Ajax Amsterdam, a jucat si pentru Dinamo Bucuresti, iar cand toata lumea credea ca Mitea nu mai exista ca jucator nici in Romania, nici peste hotare, Ionut Chirila arunca bomba in presa.

"A ajuns la capăt de linie și mai are un singur tren. Și trenul acela sunt eu, iar el știe bine chestia asta. E o vorbă, acum ori niciodată, dar eu cred că îl pot face din nou să joace fotbal", a spus Ionuț Chirilă.


Petrolul a fost ultima echipa la care a activat Nicolae Mitea ca jucator de fotbal, dar a fost pus pe liber din 2011. De atunci fotbalistul a stat pe bara, pana acum cand a venit "ultimul tren". 

La 18 ani, Mitea lua campionatul cu Ajax şi marca în UEFA Champions League pentru "lancieri". Accidentările repetate şi viaţa extrasportivă, însă, l-au ţinut mai mulţi ani în afara terenului. Cu toate acestea si cu toate ca Mitea are in spate un an si jumatate de pauza din viata sportiva, Ionut Chirila il vrea sub contract cu Chiajna.

"Mitea e un talent imens al fotbalului românesc și cred că, la 28 de ani și la ceea ce se joacă în România, mai poate spune multe în 2-3 ani de zile", a mai spus Chirilă.



Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17