Recente :

Negredo pe picior de plecare, insa titularizarea lui Rusescu ramane incerta.

vineri, iulie 05, 2013

Negredo este unul dintre cei mai curatati atacanti din Primera in aceasta vara. Ofertele nu sunt putine, iar dorinta jucatorului este clara : vrea sa parareasca echipa andaluza. Destinatia exacta nu se cunoaste inca, dar presa din peninsula da ca sigura plecarea madrileanului.



Un transfer, titrat ca sigur a fost mutarea lui Negredo la Atletico Madrid, formatie care il doreste de ceva timp pe atacant, avand ca un plus faptul ca odata cu semnarea cu formatia din madrilena, Alvaro s-ar intoarce acasa.

Marca insa publica azi, ca interesul pentru jucatorul de 27 de ani,  s-a largit. Acum si vice-campioana Angliei il curteaza, oferta fiind una foarte avantajoasa pentru el salariul pe care il promite Manchester City, fiind dublu fata de cel oferit pe Vicente Calderon.

"Cetatenii" sunt pregatiti sa ofere nu mai putin de 27 de milioane de euro in schimbul jucatorului desemnat cel mai bun marcator din Primera Division, de origine spaniola. Aceasta este cea mai generoasa oferta pentru Alvaro Negredo de pana acum, titreaza presa iberica.

Raul Rusescu, golghetarul campionatului roman, este amenintat de o concurenta puternica, deoarece FC Sevilla se intereseaza sa il achizitioneze pe Carlos Bacca (foto).
Un jucator columbian care evolueaza in campionatul Belgiei pentru Club Brugge. Acesta a marcat sezonul trecut 24 de goluri in 34 de meciuri in Jupiler PRO League, si a primit trofeul de cel mai bun jucator din campionat.

Sevilla este pregatita sa ofere 6 milioane de euro pentru atacantul columbian, formatiei belgiene, aceasta oferta fiind doar cu 2 milioane de euro sub clauza de reziliere a lui Bacca. Acesta din urma mai are contract cu echipa din Brugge pana in 2016.

Sursa foto : telediario.mx

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17