Recente :

Cat de MULT il vrea Bayern pe Robert Lewandowski!

vineri, iulie 05, 2013

Bayern Munchen e decisa să transfere cel mai bun atacant al vice-campioanei Dortmund, chiar si daca acest lucru e posibil doar peste un an.

Robert Lewandowski mai are contract cu Borussia pana în 2014 și gruparea din Dortmund l-a anuntat ca nu-l va vinde în această vara la Bayern, chiar daca bavarezii era dispusi să ofere o suma importantă pentru el.



 Cum clubul nu e de acord cu transferul, iar jucătorul nu vrea sa-si prelungeasca întelegerea scadenta vara viitoare, pe fir au intrat formatii din albion care-l doresc pe jucatorul din Polonia. Numai că Bayern îl vrea cu tot dinadinsul si le-a comunicat impresarilor acestuia că e dispusa să aștepte un an, pentru a-l lua gratis vara viitoare. Astfel, campioana din Bundesliga i-a oferit deja prin intermediari un contract consistent, inclusiv un bonus special pentru a refuza acum orice oferta!

Lewandowski poate semna cu Bayern în ianuarie anul viitor, cu 6 luni înainte de expirarea contractului cu Dortmund, dar va juca pentru bavarezi abia din sezonul viitor, dacă accepta solutia propusa de bavarezi.


Sursa foto : guardian.co.uk 
Sursa : digisport.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17