Recente :

Viitorul - Astra 0 - 4 in prima etapa "Budescu trebuie sa înteleaga ca esenta vietii nu e friptura cu mici"

luni, iulie 22, 2013


Dupa un categoric 0 - 4 in deplasare pentru Astra, pe noul stadion al Viitorului care este gazduit de Chiajna, Ioan Niculae face cateva declaratii surprinzatoare despre echipa sa.



"Ocazii am avut multe si în prima repriza, dar din păcate omul de gol pe care îl aşteptam, care ar trebui sa fie Fatai sau altcineva, înca nu se aprinde. Adica atatea centrari date între linia portii si linia de sase metri... La toate aceste centrari, din prima repriza, daca se punea piciorul... Dar asta e fotbalul. Adversarul este destul de dificil, o sa vedeti că Viitorul va face figura frumoasa. Nu este deloc un adversar modest. 

E prima oara cand Astra mi-a plăcut din punct de vedere fizic, felul în care jucătorii s-au angajat. Valoarea lor o cam stiam... La 4-0 nici nu mai am ce sa comentez. Ma asteptam sa batem si ma astept sa batem multe echipe în acest sezon. Nu suntem neaparat o echipa de titlu, dar suntem de locuri fruntase. Eu cred ca putem bate si Steaua", a spus patronul giurgiuvenilor la Fanatik Show, Digisport.

Hat-trick-ul lui Budescu, care a inscris 3 goluri in 9 minute (min 50, 52 si 59), a fost prima reusita de acest gen a sezonului si l-a impresionat pe patronul Astraliilor : "Budescu, daca i-ar veni mintea la cap si sa înteleaga ca esenta vietii nu este friptura cea mai grasa, cu grătar si mici si sarmalele cu mamaliga, eu va spun - şi am mai spus-o în ultimul an si jumatate - ca poate fi unul din cei mai mari fotbalisti romani. Se pare ca în ultima vreme a mai înteles, si strans de gat de doctori, a mai lasat kilogramele. El trage la antrenamente, dar daca bagi apoi un litru de cola... Valoarea lui ca jucator, loviturile sale, sunt incontestabile. Este un baiat tanar, daca va dovedi în continuare ca se pregateste serios, poate să fie o solutie si pentru echipa naţionala"

Jucatorul meciului de aseara, Budescu, a facut si el o serie de declaratii la Digisport : "Stiam cum joaca Viitorul, dar bine pentru noi a fost ca ne-am revenit a doua repriza si am reusit sa castigam. Doar în divizia B am marcat de cateva ori cate trei goluri, dar în Liga 1 niciodata. Victoria ne da un moral bun pentru meciul de joi. Speram să castigăm acolo si sa mergem mai departe".

Joi 25 Iulie, Astra Giurgiu disputa un meci foarte greu in deplasare la Omonia Nicosia acasa, in Cipru, dupa scorul nu tocmai bun 1 - 1, de pe Arena Nationala. Astra pleaca cu a doua sansa, insa elevii lui Isaila sunt increzatori in fortele lor si spera sa prida calificare pe mai departe in turul III preliminar din Europa League, unde va intalni castigatoarea dintre IFK Goteborg si AS Trencin.


"Urmeaza o perioada dificila. Cei de la Steaua vor sa jucam sambata, pentru noi va fi cam dificil, dar vom vedea. Nu știu daca e bine sa se amane meciul, dar noi vom respecta orice decizie. Este prima etapa, o sa o luam pas cu pas si deocamdata ne gandim la meciul cu Omonia" a adaugat mijlocasul Astrei, care a inscris de trei ori in poarta Viitorului.

foto : romaniasoccer.ro

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17