Recente :

U Cluj va juca in Liga 1 in acest sezon. TAS a dat castig de cauza contestatiei.

vineri, iulie 05, 2013

Oficialii Universitătii au fost înstiintati oficial de către TAS că au primit castig de cauza în dosarul prin care solicitau acordarea licentei pentru sezonul urmator, informeaza ziuadecluj.ro.

Elvetienii de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, au dat castig de cauza contestatiei trimise de U Cluj in vederea obtinerii licentei de joc in Liga 1 pentru sezonul acesta.




"S-a dovedit că FRF trebuia să aiba putina rabdare cu noi. Toată situatia a fost din cauza judecătorului şi a situaţiei de incertitudine care troneaza între legea sportiva şi legea insolventei din Romania. S-a facut dreptate si asta ma bucura cel mai mult. Suntem pregatiti de Liga 1", a declarat Ganea pentru ProSport.

In acest moment, dupa decizia favorabila clujenilor, in Liga 1 sunt inscrise si au licenta de participare fix 17 echipe de fotbal. Maine se va lua decizia hotaratoare, in cadrul Comitetului Executiv al Federatiei Romane de Fotbal, care, va decide exact cate echipe vor fi in Liga 1 si care vor fi acelea.

Aboneaza-te pentru a citi primul stirile! Introduceti adresa de mail aici:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Toate drepturile rezervate ST Sport - Stiri Sportive, Sport Online. 2012 - 2013
Pentru o mai buna utilizare si navigare este recomandat sa folositi unul din urmatoarele browsere: FireFox 10 | Google Ghrome 17